Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. május 28. (szo), 09:005 / 20kmKaposmeroTovábbi infoCímke , , ,

RunCard kedvezmény

runcard

A futás részletei

HUNfoglalás akadályverseny-, kihívás-, és túra-sorozat 2016. évi első futama Kaposmérőn, a Kassai birtokon kerül megrendezésre. Rövid távú futam 5+km, 20+ akadály.

A helyszín - amely A LOVASÍJÁSZ című filmben is feltűnik - maga a földi paradicsom, egy csipetnyi őshaza, szinte lehetetetlen bejutni, épp ezért sajnos nekünk is maximalizálnunk kellett nevezési létszámot (max. 300 fő). Természetesen a nézőket szeretettel várjuk, hiszen lesz látnivaló bőven. A verseny regisztráció 2016.03.28-n kezdődik, ahogy fent is írtuk, az első 300 nevező (aki weboldalon regisztrált, nevezési díját befizette) tud elindulni ezen a rendkívüli próbatételen! Ez egy igazi hun erőpróba lesz! Ha tiszteled a természetet, és szeretnéd magad megméretni Magyarország legextravagánsabb akadályversenyén ott a helyed! Garantáljuk, hogy ilyen kombót máshol nem tapasztalsz!

Jegyárak:
2015.04.27-ig 13.490 Ft
2015.05.27-ig 16 490 Ft
2015.05.28-án 18 900 Ft

Figyelem! Ez az oldal csak egy tájékoztató jeleggel, kapcsolattartásra létrehozott facebook esemény. Érvényes regisztráció feltétele: weboldalunkon keresztül történő jelentkezés (2016.03.28-tól) , és a regisztrációt visszaigazoló e-mailben leírtak szerinti módon a nevezési díj kiegyenlítése.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük