Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. április 22. (szo), 10:004kmBudapest, NépligetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Húsvéti nyulas futás 2017. április 22.

Fontos információk – kérlek, olvasd el figyelmesen.

Találkozó, egyben rajt és cél: Népliget, a Planetárium mellett, a metrómegálló közelében. (Lásd még a térképet külön bejegyzésben.)
Táv: 4 km
Találkozó: 9:30 – 9:45
Rajt: 10:00
Tervezett átlagos tempó: 6:45 perc / km.
A részvétel ingyenes.

A Népliget betonozott útjain, de leginkább földutakon, és néhol a földutakat elhagyva futunk. A terep egyenetlenebb, mint amilyen a tavalyi, városligeti nyulas futásnál volt. Legyetek óvatosak a talaj egyenetlenségeivel, vigyázzatok magatokra és másokra.
Ha teheted, gyere tömegközlekedéssel. A 3-as metró Népliget megállójától 1 perc séta, de az 1-es villamos is a közelben áll meg. Ha autóval jössz, szánj időt parkolásra. Javasolt parkolóhelyek: Üllői úti P+R, a Planetárium vagy a malacos futás találkozóhelyénél lévő parkoló. Bringát saját felelősségre tudsz oszlophoz vagy fához lakatolni. Közös bemelegítés nem lesz. Érkezz időben, hogy az ízületeidet át tudd mozgatni.
Aki nyúlnak öltözve érkezik, az számíthat a többiek elismerésére!
Kérlek titeket, hogy az eseményen mellőzzétek a politikai, vallási vagy ideológiai megnyilvánulásokat.

Kutya:
Kutyát csak akkor hozz, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
Az útvonalon két darab lépcső lesz, viszont emelkedő nem, az ösvényeken azonban néhol viszonylag nehéz a babakocsit tolni, de futóbabakocsival, különösen, ha terepre készült, nem jelent majd gondot. A bokrok melletti elhaladásnál figyelj a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsd a babakocsis anyukákat és apukákat!

Legkésőbb a futás előtti napon aktualizáld a részvételi szándékodat: ha nem tudsz jönni, állítsd át ’Ott leszek’-ről ’Érdekel’-re.

Lesznek egyenetlen ösvények, nem megfelelően burkolt járdaszakaszok, útpadkák és gödrök. Vigyázzatok magatokra, egymásra és mindenkire.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

(A borítókép Danielle LaCasse munkája - http://www.daniellelacasseart.com)

Megosztás