Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 7. (szo), 09:004.5kmBudapest, NépligetTovábbi infoCímke , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Fontos információk – kérlek, olvasd el figyelmesen.

Találkozó, egyben rajt és cél: Népliget, Planetárium melleti parkoló (https://goo.gl/maps/TDiFXMRhRSn).
Táv: 4,5 km
Találkozó: 9:30 – 9:45
Rajt: 10:00
Tervezett átlagos tempó: 6:45 - 7:00 perc / km.
A részvétel ingyenes.

A Népliget betonozott útjain, földutakon, és néhol a földutakat elhagyva futunk. Legyetek óvatosak a talaj egyenetlenségeivel, vigyázzatok magatokra és másokra.
Ha teheted, gyere tömegközlekedéssel. A 3-as metró Népliget megállójától 2 perc séta, de az 1-es villamos is a közelben áll meg. Ha autóval jössz, szánj időt parkolásra.
Bringát saját felelősségre tudsz oszlophoz, fához lakatolni.
Kérlek titeket, hogy az eseményen mellőzzétek a politikai, vallási vagy ideológiai megnyilvánulásokat, különös tekintettel a másnapi parlamenti választásokra.

Kutya:
Kutyát csak akkor hozz, ha tökéletesen biztos vagy abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
Az útvonalon lépcső, vagy emelkedő nem lesz, az ösvényeken viszont néhol viszonylag nehéz a babakocsit tolni, de futóbabakocsival, különösen, ha terepre készült, nem jelent majd gondot. A bokrok melletti elhaladásnál figyelj a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsd a babakocsis anyukákat és apukákat.

Kérlek, hogy legkésőbb a futás előtti napon aktualizáld a részvételi szándékodat: ha nem tudsz jönni, állítsd át ’Megyek’-ről ’Érdekel’-re.

Lesznek egyenetlen ösvények, nem megfelelően burkolt járdaszakaszok, útpadkák és gödrök. Vigyázzatok magatokra, egymásra és mindenkire.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Megosztás