Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2023. április 15. (szo)5kmBudapest, NépligetTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Találkozó: 9:30 – 9:45
Rajt: 10:00
Tervezett átlagos tempó: 6:45-7 perc / km.
Táv: 5 km
A részvétel ingyenes.
Találkozó, egyben rajt és cél: Népliget, a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút sarkánál található kör alakú parkolóban. Link: https://goo.gl/maps/afYGYp4BJpS2
A Népliget betonozott útjain, földutakon, lépcsőkön és néhol a földutakat elhagyva futunk. Legyetek óvatosak a talaj egyenetlenségeivel, vigyázzatok magatokra és másokra.
Ha teheted, gyere tömegközlekedéssel. A 3-as metró Népliget megállójától is csak 900 méter, de az 1-es villamos közvetlenül a parkoló mellett áll meg. Ha autóval jössz, a találkozónál lévő parkolóban tudsz megállni. Vedd figyelembe, hogy a parkolóhelyek száma korlátozott.
Bringát saját felelősségre tudsz oszlophoz, fához lakatolni. Közös bemelegítés valószínűleg nem lesz. Érkezz időben, hogy az ízületeidet át tudd mozgatni. Csomagmegőrzést vagy ruhatárat nem tudunk biztosítani, de biztos vagyok abban, hogy a táskádat, kabátodat be tudod majd tenni valaki autójába.
Gyere bátran nyúlnak öltözve!
Kérlek titeket, hogy az eseményen mellőzzétek a politikai, vallási vagy ideológiai megnyilvánulásokat, a szemetelést, a káromkodást, a verekedést, a többi futó kigáncsolását, a Népliget flórájának és faunájának következetes (vagy akár egyszeri) rongálását illetve kiirtását. Kérlek titeket, hogy fegyvert, fegyvernek látszó vagy másokban esetleg félelmet keltő tárgyat (például machete, detonátor, Bogyó és Babóca könyvgyűjtemény) lehetőleg ne hozz magaddal. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor hívd fel a körülötted állók figyelmét arra, hogy a nálad lévő tárgy nem jelent rájuk veszélyt.
Az esemény közösségi futás, és nem verseny. Már csak azért sem, mert aki engem megelőz, nem fogja tudni, hogy merre kell tovább futnia. Kérlek titeket, hogy haladjatok nyúl, akarom mondani libasorban, mert csak így biztosítható, hogy azok is szép nyulat rajzoljanak, akik hátul lesznek.
Kutya:
Kutyát csak akkor hozz, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
Az útvonalon lesznek lépcsők, és kisebb emelkedők, az ösvényeken néhol viszonylag nehéz a babakocsit tolni, de futóbabakocsival nem jelent majd gondot. A lépcsőn kérd mások segítségét. A bokrok melletti elhaladásnál figyelj a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsd a babakocsis anyukákat és apukákat.
Kérlek, hogy legkésőbb a futás előtti napon aktualizáld a részvételi szándékodat: ha nem tudsz jönni, állítsd át ’Ott leszek’-ről ’Érdekel’-re.
Lesznek egyenetlen ösvények, nem megfelelően burkolt járdaszakaszok, útpadkák és gödrök. Vigyázzatok magatokra, egymásra és mindenkire.
Fontos: a rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Megosztás