Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A sikeres nyíregyházi Decathlon élménypróbák után Miskolcon a Csanyik völgybe is elhozzuk az élménypróbát!
A táv: 7km, 15 élményakadály

Minden induló befutóérmet, 383thekopjarywater ásványvizet, Eisberg Magyarország saláta kóstolót kap ajándékba! A rajtszámod egyben tombola is, vigyázz rá:) Értékes díjakat nyerhetsz!

Nevezz egyéniben vagy csapatban (legalább 4 fővel) és nyerjétek meg a legnagyobb létszámú, a legbulisabb, a legkreatívabb csapatnak járó kupát és egyéb nyereményeket!

A 10-14 éves korosztály szülői felügyelettel teljesítheti a hivatalos pályát, amennyiben a gyermek is rendelkezik nevezéssel. A 10 éven aluli gyermekek ingyenesen indulhatnak a mini Labirintus pályán!

Táv: 7 km, 15 élményakadály

Kiváló csapatépítő esemény is!

További információ: http://www.elmenyproba.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük