Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

futónaptár nyereményjáték nevezés

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 21. (szo)5 / 10kmTápiószőlősTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Gyere, fussunk egyet Tápiószőlősön. A falu eldugott részén, a mezők, szántók és erdők között egy kanyargós homokúton. Egy igazi homokfutó futást szervezünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csendes, nyugodt és tiszta környezetben. A futópálya különlegessége, hogy csak homok út van és nincs autógáz és forgalom sem. Egy tiszta és varázslatos helyszínt találtunk nektek, ahol megrendezzük az első homokfutó futást.

FUTÓHOMOK
A verseny homokos útvonalon halad, autóutat nem keresztez.

A verseny szervezője a Viking SE. Tápiószőlős. (www.eddzadrival.hu)

IDŐPONT:
2019. Szeptember 21. szombat 10:00.​

HELYSZÍN:
Tápiószőlős, Sport u 2.

​ ​

LÉTSZÁMLIMIT:
A pálya adottságai miatt a kezdő 5KM és a haladó 10 KM távokon is létszámlimitet alkalmazunk, ezért érdemes időben nevezni.​

TÁVOK:
- Kezdő táv: 5 km
- Haladó táv: 10 km

DOBOGÓSOK:
Az 5 km-es és 10 km-es távokon minden teljesítő befutóérmet kap, versenyszámonként és nemenként az első 3 helyezett értékes ajándékokat is átvehetnek. Teljesítőnek minősül, aki érvényes nevezéssel szintidőn belül teljesítette az adott távot. Mindkét távon minden célba érkező befutóérmet kap.

A második eredményhirdetést követően a célbaérő futók között sorsolást tartunk a rajtszámok alapján, ahol különféle értékes ajándékok találnak gazdára. A kihúzott nyereményt kizárólag a helyszínen, a rajtszámot bemutatva tudod átvenni te, vagy megbízottad (akinek a rajtszámodat átadtad a sorsolást megelőzően).

FRISSÍTŐPONT:
Az útvonalon több frissítőpont kerül kialakításra, így a kezdő 5KM-es futamon kétszer, a haladó 10Km-es távon háromszor tudtok frissítést felvenni. Hiszünk a frissítés minőségének a fontosságában, ezért odafigyelünk a megfelelő frissítésre.

​NEVEZÉS:
Weboldalunkon keresztül (www.eddzadrival.hu) a nevezési űrlapot kitöltve, és kizárólag átutalással a nevezést követően 5 munkanapon belül fizethetsz. Átutaláskor a számlatulajdonos neve: VIKING erőemelő és testépítő sportegyesület, számlaszám: Centráltakarék, 65200036-15200598-00000000 . A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a versenyző nevét és a versenytávot!

Kezdő 5 KM: 3000,-
Kezdő 5KM diák nevezés: 2000,-

�Haladó 10 KM 5500,-
Haladó 10 KM diák nevezés: 3000,-

A szabad helyek függvényében helyszíni nevezés csak korlátozott számban, ezért érdemes előre nevezni!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük