Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. június 14. (vas)2 / 5 / 10 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Április 27. és június 14. között teljesíthetitek a kiválasztott távot!

4 távra nevezhettek majd futóként: 2km-es, 5km-es, 10km-es, és 21km-es távokon várjuk a jelentkezéseket, melyet majd a szokásos honlapon tehettek meg.
A futók mellett várjuk (ahogy tettük volna ezt márciusban) a sétálókat/túrázókat. Nekik az eredetileg tervezett 2 km-t kell teljesíteni.
Most nyitunk a kerékpárosok felé is, akiknek dupla távot találtunk ki, így ők 4-10-20-42 kilométerre jelentkezhetnek majd.
Akik otthon maradnak, azoknak örülünk a leginkább, így futópadon és szobabiciklin is teljesíthetőek az előírt távok.
A "rendezvényre" a nevezési díj 1500 forint, mely tartalmazza az érem postázását, valamint minden egyes teljesítő után a jótékonyságra szánt összeget is.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük