Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Az első futásunk sikerén felbuzdulva idén is megrendezzük fesztiválunkat! A tavalyi két táv (6 és 16 km) mellett idén tervezünk egy rövidebbet is a futni kedvet kapók és a gyerekek részvételére számítva. A rendezvény bonyolítása a tavalyihoz hasonlóan történik. Gyülekezés 9 órától az imremajori út vízház melletti parkolójában, a tervezett rajtok 11 órakor. A részleteket folyamatosan közöljük. Aki tavaly velünk volt és tetszett neki, ill. aki még nem járt a Balaton Nagyberek csodálatos világában, tartson velünk! Nevezni majd a helyszínen lehet! Solymosi Attila (SolymiConga) már lefoglalva, úgyhogy a jó hangulat garantált!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük