Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. október 2. (szo)2kmDunakesziTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A CRAZY5K csapata második alkalommal hozza el nektek a CRAZY5K Sprintet Dunakeszire! 🎉 2 km futás után 200 méter hosszú óriás felfújható akadálypálya.
Gyertek és próbáljátok ki! Garantált a jó hangulat! Sportoljunk és szórakozzunk együtt! 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♂️
Minden befutó egyedi érmet kap a végén. 🏅
Nevezési díj // Érvényesség:
3500 Ft - 2021.08.19-ig
4000 Ft - 2021.09.14-ig
4500 Ft - 2021.09.27-ig
Találkozzunk idén is! 😍
A versenyzőnek idén be kell töltenie a 6. életévét és cipőben el kell érnie a minimum 120 cm magasságot. A 9. életévét be nem töltött versenyzőnek felnőtt felügyelet mellett kell futnia, mert szüksége lehet segítségre egy-két akadálynál. A felnőtt kísérőnek is saját nevezéssel kell rendelkeznie.
Csoportos kedvezményt csak 4 fős, illetve 8 fős csoportoknak tudunk biztosítani. A 4 fős csoportok 5% kedvezményt kapnak, míg a 8 fős csoportok 10% kedvezményben részesülnek. További részletekért olvassátok el a nevezési feltételeket a http://www.crazy5k-sprint.com oldalon a lap alján.
Szeretnél az eseményen önkéntesként részt venni? További információkért keress minket a sprint@crazy5k.com e-mail címen vagy itt üzenetben.
Mivel rendezvényünk 500 fő feletti sportfesztiválnak számít, így a264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet alapján az alábbi személyek vehetnek részt:
- koronavírus ellen védett személy (védettségi igazolvánnyal rendelkezni kell) és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy
vagy
- a sportról szóló törvény szerinti versenyszerűen sportoló, aki sportorvosi engedéllyel is rendelkezik.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük