Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 28. (szo)2.020 / 5 / 10kmBalatonlelleTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Hogy milyen gyönyörű a Balaton tavasszal, azt már megismerhettétek. Nyár végén azt is megtapasztalhattátok, milyen vízben futni, ősszel meghódítottátok Kishegyet, most a téli Balaton "csodáját" mutatjuk meg Nektek!

Nevezés: http://korido.hu/2019FussNekiSzilveszter_reg

Fuss Neki - II. Szilveszteri futógála

// Időpont: 2019. december 28. (szombat), 11:00

// Helyszín: Balatonlelle, Móló sétány

// Útvonal: időjárástól függően a közvetlen Balaton-parton, illetve a környező utcákban

// Távok:
- 2020 méter
- 5 kilométer
- 10 kilométer

Az óév búcsúztató / újév köszöntő futógálán a kiválasztott távot megteheted futva, sétálva, babakocsival, vagy akár négylábú házi kedvenced társaságában is!

// Nevezés: a rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az érmet igénylőknek 1800 forintot kell fizetniük, számukra a chipes időmérést ajándékba adjuk!
Nevezni az alábbi linkre kattintva lehet:
http://korido.hu/2019FussNekiSzilveszter_reg

// Frissítőpont: 2 db - 2 kilométernél és a célban

// Program:
08:30-tól nyit a versenyiroda
10:45-től közös bemelegítés
11:00-tól rajt
13:00-tól eredményhirdetés, ajándéksorsolás

Távonként és nemenként az abszolút első három helyezettet díjazzuk! A rangsorolásban csak és kizárólag az érmet is igénylő, tehát chipes időeredménnyel rendelkező futók vesznek részt!

A nevezési lap kitöltésével és online regisztráció esetén is minden résztvevő vállalja a versenykiírásban foglaltakat és önmagára nézve kötelezőnek tartva elfogadja a versenyszabályzatot is!

18 éven aluliak nevezése csak és kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat benyújtásával együtt érvényes!

A rendezvényen minden induló saját felelősségre vesz részt!

A versenyen részt vehet minden felkészült futó, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket. Minden futó felelős azért, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a versenyen való indulást. A szervezők semmilyen bekövetkező egészségügyi problémáért felelősséget nem vállalnak.

Kizárásra kerül az a versenyző, aki a nevezési lapot pontatlanul, nem a megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.

A versenyen való részvételkor a résztvevők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon felhasználhatják reklám tevékenységeikhez és kiadványaikban, azt harmadik félnek korlátozás nélkül átadhatják.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával a versenyző elfogadja a versenyszabályzat és a versenykiírás feltételeit.

A szervezők fenntartják a program-, időpont- és útvonalváltoztatás jogát.

A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes, vagy egy-egy szakasza változhat, vagy törlésre (pl. extrém időjárás) kerülhet.

// A verseny célja: A futás népszerűsítése, a versenyszerűen sportolók és amatőr sportolók verseny-lehetőségének bővítése.

#Fussneki #Szilveszterifutogala #Balatonlelle

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük