Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. október 7. (szo)2 / 7 / 14 / 21kmGyőrTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Versenyközpont az Olimpiai Sportpark (OSP) területe.
A versenypálya különlegessége, hogy a futók a győri barokk belváros autentikus környezetében teljesíthetik a kitűzött távokat, elhaladva többek között a Városháza előtt, illetve több alkalommal is átszelhetik a Rába és Mosoni-Duna folyókat, így a zárt és biztonságos futópályán különleges élményben lehet része minden versenyzőnek. Az egyéni nevezők 7 km, 14 km vagy 21 km-es távok közül választhatnak, illetve a leghosszabb félmaratoni táv váltóban is teljesíthető (3×7 km). Ezen kívül a közösségi sportolás részeként lehetőség nyílik családi futam teljesítésére 2 km-en, kutyás futásra szintén 2 km-en, illetve nordic walking keretében 7 km-t lehet majd teljesíteni.
A versenykiírásról és további információkról, illetve a nevezésről 2023. januárjában honlapunkról tájékozódhatsz.
Várunk Téged és családodat is a II. Győri Zöld Futásra 2023. október 7-én!

Megosztás