Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. május 18. (csü), 08:00nincs adatGyulaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Ha szeretnél csatlakozni Te is egy nemes ügyhöz,és szeretnéd felnyitni az emberek szemét,gyere és csatlakozz itt a helyed. Fogadjuk kellő módon és kísérjük el együtt Ternován Zoltánt a gyulai útján.
Találkozási pont 8.00 a volt Aldi előtt a szervízúton.

Hazánk évek óta csatlakozik a Nemzetközi SM Föderáció (MSIF) által meghirdetett World MS Day kezdeményezéshez: az SM betegek és érintett családok május végén világszerte ráirányítják a figyelmet a fiatal korban fellépő gyógyíthatatlan neurológiai betegségre. A Te Se Add Fel Egyesület 2017-re vállalt fontos célkitűzése az SM Világnaphoz kötődő rendezvénysorozat megszervezése.

A Te Se Add Fel Egyesület 2017-ben egy országos figyelemfelhívó akciót indít, melyhez hasonló 2015-ben rendkívüli sikerrel került megrendezésre Ternován Zoltán SM beteg, az egyesület elnökének részvételével. 2015. májusában 16 nap alatt Esztergomból indulva körbekerékpározta az országot, melynek során SM közösségekkel, sorstársaival, városvezetőkkel, kórházak képviselőivel találkozott és saját példájával bizonyította, hogy soha nem szabad feladni. Ezzel erőt és reményt adott betegtársainak, hozzátartozóiknak és minden érintettnek. Emellett az érintett városokban kerékpárosok csoportjai csatlakoztak hozzá ezzel is bizonyítva az egészséges emberek empátiáját és tenni akarását.

Megosztás