Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 30. (szo)1 / 2 / 5 / 10 / 21kmCelldömölkTovábbi infoCímke , , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

VulcanRun-terepfutó verseny

Célja: Az egészséges életmód megszerettetése, a közös sportolás, a futás népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása amatőröknek és profiknak egyaránt.

Szeretnél felkészülni a következő VulcanRun terep-akadályfutó versenyre, vagy csak szeretnél levezetni az év végén egy terepfutó versennyel? Akkor itt indulnod kell! :-D

Dátum: 2019.11.30.
Helyszín: Celldömölk, Sághegyalja körút 1.
Nevezési határidő: 2019.11.24.
Befizetési határidő: 2019. 11.25. 18:00
Mivel várunk bennetek?
Futamok:
• Serdülő - Felnőtt
Távok:
létszámlimit: 200 fő
5 km (1 kör, szintemelkedés: 140m)
10,5 km (1 kör, szintemelkedés: 190m)
21 km (2 kör, szintemelkedés: 380m)

Kategóriák:
Egyéni:
Női: 12-18, 19-34, 35-49, 50+
Férfi: 12-18, 19-34, 35-49, 50+

Időkorlát minden távra: 210 perc.

18 év alatt csak szülői által a helyszínen kitöltött felelősségvállalási nyilatkozattal lehet indulni!

• Kutyás futás
5 km
létszámlimit: 50 fő
A versenyen részt vehet bármilyen fajtájú, 12 hónapos kort betöltött, microchippel ellátott, érvényes veszettség elleni oltással rendelkező kutya. Agresszívabb, nem szocializálódott kutyával is indulhatsz, de ebben az esetben szájkosár kötelező és külön indítunk.
Kutyát kizárólag pórázon lehet tartani az egész futóútvonal területen. Amennyiben a kutya agresszíven viselkedik, a szervezők felszólítására kötelező elhagynod a rendezvényterületet.
A kutyaürüléket minden esetben össze kell szedned a kutyád után a versenyközpontban.

Nincsenek külön kategóriák.

Nevezésnél a megjegyzés rovatba írd be: „Kutyával futunk”

Egyéb:
- 2 m-es rugós póráz ajánlott, a hám kötelező.
- A kutyával szemben semmilyen fizikai kényszer nem alkalmazható, a kutyának a saját lábán kell beérkeznie a célba.
- Érvényes Állategészségügyi könyv bemutatása kötelező a regisztrációnál.
Amennyiben a fenti szabályokat megsértitek, a versenybíró kizárhat, nevezési díj nem jár vissza.

• Gyerek futás -Nincs értékelés-Örömfutás
létszámlimit: 50 fő
A gyermek korától és edzettségétől függően mindkét táv választható. A helyszínen regisztrációkor kötelező a szülő, hozzátartozó írásos hozzájárulása.
1 km
2 km

Díjazás:
Minden kategória 1-3 helyezettje díjazásban részesül, kivéve a gyermek futamot. Azon versenyzők, aki a 210 perces időkorláton kívül érkeznek be, díjazásban nem részesülhetnek.

Időrend:
08.30: Regisztráció megnyitása

Rajt időpontok: A nevezők létszáma alapján később kerül kiírásra!

Nevezési díj:
Távok 5 km 10 km 21 km Minden helyszíni nevezés
Nevezési díj 4500 Ft (or 19€ /14€ entry fee + 5€ bank charges) 5500 Ft (or 22€ /17€ entry fee + 5€ bank charges) 6000 Ft (or 24€ /19€ entry fee + 5€ bank charges) 7000 Ft

Távok Gyerekfutam 1-2 km Kutyás futam 5km
Nevezési díj 2000 Ft 5000 Ft
Helyszíni nevezés 3000 Ft 7000 Ft

Fizetés átutalással, forintban a szervező Honvéd „Ezüst Nyíl” SE bankszámlaszámára:
Nyugat Takarék Szövetkezet: 59800156-11021412
Kérjük, a beazonosítás megkönnyítése érdekében a közlemény rovatban add meg a regisztrációs kódod /pl. VR0151/!
SWIFT kód: TAKBHUHBXXX
Nevezés október 18-től: https://survivalrun.hu/?fbclid=IwAR1oyqJqg8_yto-jivqoRMTNWPmqIuuN3emS2IFXSHG679IW6ukqcra6CBg#vulcanrunCompetitionInfo

Csak az első 300 befizető nevezését tudjuk elfogadni.

A nevezési díjból 10% kedvezményt biztosítunk a 4 vagy több fő feletti versenyzőt regisztráló csapatok részére. Ebben az esetben a csapatnevezés opciót válasszátok.

Gyermek nevezése esetén a szülőknek először regisztrálniuk kell a honlapra, hogy nevezni tudja gyermekét.

Helyszíni nevezés csak korlátozott számban, amennyiben nem lesz 300 előnevező.

Nevezési díj tartalma:
1. A verseny rendezését, lebonyolítását
2. Útvonal biztosítását, kijelölését
3. Egyedi, öntött befutó érmet
4. Rajchipet
5. Időmérés
6. Fotók
7. Frissítést a célban és a frissítőpontokon
8. Befutócsomag (támogatók termékeivel)
9. Forralt bor
10. Jutalom a kutyáknak
11. Parkolási lehetőség
12. Ajándék póló a készlet erejéig

Honlapra való regisztrálás:
Ha további versennyinkre is szeretnél majd nevezni, akkor érdemes regisztrálnod, hiszen ezzel meggyorsítod jelentkezésed.

A versenyről:
A rendezvény helyszíne a Kemenes Vulkánpark és a Sághegy. Egy 5 és 10,5 kilóméteres pálya kerül kijelölésre, amely a Sághegy lábától indul a hegy nyugati oldalára, a szőlőbirtokokon keresztül. A 5 km a nyugati a 10,5 keleti oldalon elérik a nehezebb terepet és mintegy 800 méteren keresztül „kapaszkodtok” majd fel majdnem a hegy tetejéig, ahol gyönyörű panoráma nyílik a tájra. Pár száz méter könnyebb terep következik, a tájvédelmi körzet erdei ösvényén, amelynek a végén megkezditek az „ereszkedést” a rendezvényterületre, ahol a hosszabb táv versenyzői megkezdik a következő körüket. A kijelölt pálya 95%-ban talajút, 5% aszfalt.
Az 5 és 10,5 kilóméteres táv 1 kört, a félmaraton 2 kört fog futni.

Futóútvonalak:

Kis kör (5,5 km) https://www.sports-tracker.com/workout/gborlendvai/5dbaabbc1249922a1d1f0ce1?fbclid=IwAR0Ih1MXH7EAYsVpg2DjLhCz7-FO94iGqetaCGzgxOPoOyOtIwHnbOeLLck

Nagy kör (10,5 km) https://www.sports-tracker.com/workout/gborlendvai/5dbb0cda1249922a1d244e73?fbclid=IwAR2cCruyliZbUlZ5L6x65GHYB_ELnfQh3nZ491PoEmOeKNSfBRr36WmGVoo

Időmérés:
Regisztrációkor mindegy versenyző kap egy bokára, csuklóra rögzíthető chipet, amit verseny közben tilos levennie. Minden időmérő szőnyegen (rajt, cél, váltózóna, hegytető) kötelező átfutni. Ennek kihagyása kizárást von maga után.

Fontos! Futás után mindenki köteles leadni az időmérő chipet.
Rendezvényhelyszín:
1. Regisztráció
2. Versenyiroda
3. Parkoló
4. Értékmegőrző
5. Rajt/Cél
6. Frissítőpont
7. Honvédségi toborzó iroda
8. Íjászat
9. Lovas bemutató

Öltözési, értékmegőrzési és parkolási lehetőség biztosított.
Fürdési lehetőséget nem tudunk biztosítani.

A VERSENY LEMONDÁSA:
- A verseny lemondása esetén, ha a nevezési díj már befizetésre került, akkor 2019.11.24-ig beérkezett írásos jelzés alapján egy bármelyik más, általunk szervezett versenyünkön a befizetett összeg 50%-át jóvá tudjuk írni, amit 2020. december 31-ig lehet felhasználni.
- Ha már neveztél a versenyre és befizetted a nevezési díjat, de a versenyt lemondod (például betegség miatt) helyszíni regisztrációig van lehetőség a nevezési jog átadására másik versenyzőnek, 1.000,- Ft kezelési költség ellenében.

VERSENYSZABÁLYOK:
- A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
- Értékmegőrzést a verseny rendezői külön sátorban térítési díj nélkül vállalnak!
- Rajtszámot viselnie kell minden versenyzőnek. Az időmérést biztosító chipet megfelelően kell rögzíteni a bokára.
- Kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kitűzött - teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
- A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzőket a versenyből kizárjuk.
- Szemetelés a futóútvonalon és a rendezvényterületen tilos. Kizárást von maga után.
- A versenyen kerékpározni, chip nélkül futni tilos, kizárást von maga után.
- A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
- A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a távok, a program és időpont változtatás jogát. A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban,
ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
- Az óvás díja 3.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet
benyújtani személyesen, a szervezők részére.
- A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a
versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
- A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
- A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
- Vis maior: A versenyzőnek tudomásul kell vennie, hogy amennyiben a versenyt elháríthatatlan külső ok (vis maior), így különösen az időjárási körülmények, természeti katasztrófa vagy más előre nem várt, extrém, nem tervezhető és elháríthatatlan ok miatt nem lehet megrendezni, úgy a Szervező egy új, időpontot jelöl meg részére és a nevezési díjat nem fizeti vissza. A versenyszervező a program helyszínének, időpontjának, valamint a pálya módosításának jogát fenntartja.

Jó felkészülést!

Honvéd Ezüst Nyíl Sportegyesület

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük