Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2019. december 5. (csü)nincs adatEdelényTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az Edelényi Futók Egyesülete idén is szeretettel vár mindenkit az Edelényi Kastélysziget -re, hogy eltöltsünk egy kellemes estét együtt!
Az esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka stb.) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Továbbá, aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.

Az eseményen a korábbi versenyeink érmeinek, multifunkcionális csősáljainak megvásárlásával az egyesületünk támogatása is lehetséges lesz.

Menetrend:
17:15 Gyülekező, az apró ajándékok összegyűjtése
17:30 Zenés bemelegítés
17:40 Közös kocogás, vagy séta a Kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint
Utána a Mikulás, Mikulások az összegyűjtött ajándékokat kiosztják a gyermekeknek, majd beszélgetünk, ismerkedünk egy kis forralt bor és tea mellett.
18:30 Az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítéssel szeretnénk zárni, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon gyufát, tűzgyújtó eszközt!

Kicsik, Nagyok, Közepesek, Kismamák, Nagypapák, Szülők, Nagyszülők, Unokák, Papák és Dédik, ne hagyjátok ki: TALÁLKOZZUNK IDÉN IS EGY SZÉP ESTÉRE!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük