Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 5. (csü)nincs adatEdelényTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az Edelényi Futók Egyesülete idén is szeretettel vár mindenkit az Edelényi Kastélysziget -re, hogy eltöltsünk egy kellemes estét együtt!
Az esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka stb.) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Továbbá, aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.

Az eseményen a korábbi versenyeink érmeinek, multifunkcionális csősáljainak megvásárlásával az egyesületünk támogatása is lehetséges lesz.

Menetrend:
17:15 Gyülekező, az apró ajándékok összegyűjtése
17:30 Zenés bemelegítés
17:40 Közös kocogás, vagy séta a Kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint
Utána a Mikulás, Mikulások az összegyűjtött ajándékokat kiosztják a gyermekeknek, majd beszélgetünk, ismerkedünk egy kis forralt bor és tea mellett.
18:30 Az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítéssel szeretnénk zárni, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon gyufát, tűzgyújtó eszközt!

Kicsik, Nagyok, Közepesek, Kismamák, Nagypapák, Szülők, Nagyszülők, Unokák, Papák és Dédik, ne hagyjátok ki: TALÁLKOZZUNK IDÉN IS EGY SZÉP ESTÉRE!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük