Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 22. (szo)5 / 10 / 21kmHatvanA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS: 10 ÓRÁTÓL 13.30 ÓRÁIG

Rendezvény időpontja: 2018. szeptember 22. (szombat) 14:00

A rendezvény fővédnöke: Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere

Rajtidőpontok: 14:00 – Félmaraton és 10 km és 5 km

Helyszín, versenyközpont, rajt és cél: Hatvan, Kossuth tér

A verseny rendezője: Hatvan Város Önkormányzata és BSI Futónagykövet – Hatvan

Információ: Horváth Bálint ifjúsági és sportreferensél személyesen: Hatvan Város Önkormányzata (3000 Hatvan, Kossuth tér 2.), emailen: horvath.balint@hatvan.hu, telefonon: 37/542-325

Nevezés, a rajtszám átvétele, információs pult, öltöző és WC a versenyközpontban lesz megtalálható.

Távok:

Félmaraton (2×10,5 km) – 14 éven aluliak nem indulhatnak!

10,5 km –10 éven aluliak nem indulhatnak!

5km – nincs korhatár

5 km: 1 kör

10,5 km: 2 kör

Félmaraton: 4 kör

Díjazás:

Minden célba érkezőnek egyedi emlékérmet és kitűzőt adunk, emellett távonként az első 3 helyezettet díjazzuk.

A félmaratoni táv legidősebb és legfiatalabb teljesítője különdíjban részesül.

Frissítés: A futópályán kb. 4-5 kilométerenként lesznek frissítő állomások (víz, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra.

A frissítő pontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt legkésőbb 2018.07.01-ig közöljük a honlapunkon.

Rajtszám átvétel: A verseny napján, a helyszínen 10 órától 13.30 óráig lehetséges. Ha a szervező korábbi időpontban is lehetőséget biztosít a rajtcsomag átvételére, akkor azt széles körben meghirdeti.

Nevezési információk: Előnevezési határidő: 2018. szeptember 9. (vasárnap) éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.

Versenyünkre online nevezni a hatvaniprogramok.hu/felmaraton oldalon lehetséges.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják.

Korhatár: A félmaraton versenyben 14 évesnél idősebbek, a 10,5 km-es futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. 5 km-es futáson nincs korhatár.

Nevezési díjak:

Hatvan Kártyával és Spuri Aranykártyával 20% kedvezmény a nevezési díjból!

Félmaraton és 10,5 km:

Előnevezés I. szakasz: január 15-től (hétfő) június 17-ig (vasárnap) 3000 Forint.

Előnevezés II. szakasz: június 18-től (hétfő) szeptember 9-ig (vasárnap) 4000 Forint.

Helyszíni nevezés korlátozott számban 7000 Forint.

5 km:

Előnevezés szakasz: január 15-től (hétfő) június 17-ig (vasárnap) 1500 Forint.

Előnevezés II. szakasz: június 18-től (hétfő) szeptember 9-ig (vasárnap) 2000 Forint.

Helyszíni nevezés: 3000 Forint

A megadott árak, bruttó árak és egy főre vonatkoznak (ÁFA tartalom 21,26%). A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak a nevezési határidőt követő 2. munkanapig, az utolsó nevezési időszakban szeptember 9. éjfélig be kell érkeznie. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják.

A nevezési díj befizetéséről a versenyzők kérésre számlát kapnak, amit jelezniük kell az online nevezési rendszerben vagy a helyszínen. Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük, szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.

Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő (2018. szeptember 9-e) után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2018. szeptember 22-én 10 órától 13.30 óráig. A befutó érmet a helyszínen nevezőknek csak korlátozott számban tudjuk biztosítani. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges.

Fizetés: A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. 10403538-00027632-00000002 számlaszámú bankszámlájára. (K&H)

Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a versenyző nevét, a születési évét és a regisztrációkor kapott azonosítóját!!! (Több versenyző együttes befizetésénél értelemszerűen az összes versenyző adatait fel kell tüntetni a közleményben). Ennek hiányában a nevezés ÉRVÉNYTELEN!

A nevezési díj tartalmaz (21,1 km, 10,5 km. 5 km):

részvételt a versenyen

komplett frissítést a pályán

további frissítést a célban

elektronikus chipes nettó időmérést (EvoChip Hungary)

ingyenesen letölthető fotókat a versenyről

egészségügyi felügyeletet

biztosított útvonalat

egyedi emlékérmet

egyedi kitűzőt

Egyéb szabályok:

Szintidő a félmaraton versenyen 3 óra, a 10,5 km távján 1 óra 40 perc.

A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.

A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve honlapunkon 24 órán belül megjelenítjük.

Étel és ital fogyasztása a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.

A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.

A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát. A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és videófelvételt készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési díjak számlázásához szükséges adatokat (amennyiben azt saját nevétől eltérő névre kéri kiállítani), a jelentkező az online vagy papír alapú nevezési lapon, esetleg e-mailben, kérjük bejelenteni a nevezéssel egy időben.

A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.

Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Jó felkészülést kívánunk!

A szervezők

További információk: http://hatvaniprogramok.hu/felmaraton/

Megosztás