Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 26. (szo)1.5 / 3 / 6kmKisorosziTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Szép napot! A harmadik általunk szervezett jótékonysági (kutyás) terepfutó verseny...

Figyelem! A nevezést 2019. július 1.-én indítjuk...

Az egyik célja, hogy népszerűsítse a kutyás sportokat, mint pl a kedvencünkkel való közös futást, sétát.
Arra gondoltunk, ha már ez a sport egyre népszerűbb, használjuk ki a lehetőséget arra, hogy segítsünk is vele olyan állatvédelmi szervezeteket, akik minden energiájukat arra fordítják, hogy a mások által kidobott, leadott, ártatlan állatokat gondozzák, majd körültekintően új családot keresnek számukra. Élelmezési költségeiket fogjuk támogatni.
Illetve HKR Alapítványunk, létrehozott egy "Állatvédelmi Ellátási Alapot", aminek a fő célja, hogy a nem kívánt szaporulatok megfékezését, megszüntetését segítse. Valamint, hogy minden kutya (regisztrált) chippel, kötelező oltással rendelkezzen! Az állataikat valóban szerető, róluk maximálisan gondoskodni akaró, de nehezebb életkörülmények között élő emberek, állatainak segítése...

Fontos! Kérjük végig olvasni az esemény szövegét! Köszönet!
Az esemény megosztásért, meghívásért nagy-nagy köszönet!

Figyelem! Mostantól a versenyeinken lehetőség van 6 fős csapatok indulására is, kedvezményes díjazással. Amennyiben csapatként nem tudtok indulni, mert nincs meg a létszám, abban az esetben is kérhetitek, hogy együtt szeretnétek rajtolni. Az "egyéb kérésem"-nél tudjátok jelezni az űrlapon és természetesen, akkor úgy csináljuk meg a beosztást.

Figyelem! Aki nem tud személyesen részt venni ezen rendezvényünkön, vagy jelen lesz, de nem indul versenyzőként, neki is van lehetősége támogatni az általunk kiválasztott szervezeteket virtuális futóként. Természetesen, egyedi ajándékkal díjazzuk adományát.

Három verseny van tervben a 2019-es esztendőre.
Mind a 3 verseny bevételéből, 2-2-2 különböző állatvédelmi szervezetet segítünk. Illetve minden rendezvénnyel a HKR Alapítvány Állatvédelmi Ellátási Alap programját is támogatjuk.

A Választott szervezeteink jelen lesznek az eseményen és személyesen is lehet további anyagi, tárgyi, élelmiszer adományokkal segíteni őket. Őszi támogatott szervezeteink is időben bemutatásra kerülnek. Az egyeztetések folyamatban vannak.

A választható távok nem csak futva, de akár sétálva is teljesíthetőek.
6 vagy 10 lábon futóknak, felszerelés póráz és hám.
Egy vagy több kutyával, vagy kutya nélkül is.
Azért nagyon szeretnénk, ha legtöbben kutyával indulnátok.
Támogatott szervezeteink is biztosan tudnak kölcsönözni gazdikereső védenceik közül, még van is idő addig összebarátkozni velük. ;)

Caida futam (CF): 1.5 km (a versenyző kutya 6 hónapos korát betöltötte)
Angyali futam (AF): 3 km (a versenyző kutya 10 hónapos korát betöltötte)
Panda futam (PF: 6 km (a versenyző kutya 1 éves korát betöltötte)

A három távon, az első három helyezett ajándékot kap támogatóink jóvoltából. Illetve távonként az első helyezést elért csapatot is, szintén jutalmazzuk, de a csapattagok időeredményei, nem számítanak bele, az egyéni díjazásba. A többi felajánlott ajándékot, tombola formájában sorsoljuk ki a rajtszámok között.
Támogatóink folyamatában bemutatásra kerülnek.
Nevezési díj: minden távon egységesen 6.000 Ft adomány,
amit majd a HKR Alapítvány számlájára szükséges befizetni.
Csapat (6 fős) nevezési díj egy összegben: 33.000 Ft

A nevezési díj tartalmazza...
- chipes időmérés
- start csomag
- orvosi felügyelet
- ingyenes parkolás
- fotó
- egyedi befutóérem
- frissítés (Kérünk hozz saját poharat, kulacsot!)
- tea
- zsíros kenyér lilahagymával
- vegán szendvicskrémes kenyér
- díjazás
- támogatók által felajánlott ajándékok

Időpont: 2019.10.26., szombat
Maximális létszám: 300 nevező
Helyszín: Kioroszi Szigetcsúcs
Versenyközpont: Rácz Büfé, Kisoroszi Szigetcsúcs
Jelentkezési határidő: 2019.10.18. 20:00 óra (vagy a maximális létszám erejéig)
Banki zárás: 2019.10.21. 20:00 óra
Helyszíni nevezés nem lehetséges!

Figyelem, a rendezvényen fényképek és videofelvételek készülnek! A rendezvényen való részvétel egyben hozzájárulást jelent ahhoz, hogy a fényképek és a videofelvételek (akár szerkesztett változatban is) az interneten vagy a nyomtatott sajtóban megjelenjenek. A fényképek és videofelvételek felhasználhatók a HKR Alapítvány programjainak népszerűsítésére, promóciójára is.
Valamint a rendezvényen készült fotókat, videókat, hanganyagokat reklám és promóciós, online és offline marketing célra felhasználhatja az anyagokat készítő fotográfus / fotográfus csapat, idő, térbeli, és helybeli korlátozások nélkül. A résztvevők a felvételek felhasználásáért díjazásra nem jogosultak. A Szervezőket nem terheli felelősség a rendezvény résztvevői által a rendezvényen készített fényképek és videofelvételek tartalmáért és felhasználásáért.

Fontos! Mindenki a saját felelősségére vesz részt és tisztában kell legyen, saját és kutyája egészségi állapotát illetően! Oltási könyv/útlevél bemutatása a regisztrációnál szükséges! Ezek hiányában, nem tud rajthoz állni a nevező. A díjat nem áll módunkban visszatéríteni! Érvényes 1 éven belüli, veszettség elleni és kombinált oltás, 1 hónapon belüli féreghajtás megléte kötelező!
Kullancs, bolha elleni védelem ajánlott!
Beteg és/vagy tüzelő kutyával nem látogatható!
Antiszociális kutyáknak kötelező a szájkosár, az egész rendezvény területén! Kérjük a kutyák pórázon tartását és kérjük ürülékük összeszedését! Köszönjük a megértést!
A változtatás jogát fenntartjuk!

Várunk Mindenkit Szeretettel!
A HKR Alapítvány csapata!
Egyéb információ: mobil: +36205518050 ;e-mail: hkrfuss@hkralapitvany.hu
#hkrfuss #hkrfusskutyáddalhogysegíthessünk
#hkralapítványállatvédelmiellátásialap
A kollázs fotói: Kasza Norbert

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük