Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 5. (vas)10 / 21kmBalatonboglárTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Szeptember 5-én újra elrajtol a futniszep.hu legszexibb eseménye a Balaton két legnagyobb katamaránjával egy fergeteges koccintásra előtte pedig letolunk egy villámgyors 10K és 21K-t a déli part két ikonikus pontja között.
Elstartolni a boglári Gömbkilátó lábától fogunk, célba futni pedig az egyik legszebb sétányon át a csodás földvári kikötőbe érkezünk meg.
Beérkezést követően frissít mindenki, összeszedi gyorsan a holmiját, a helyezetteknek kiosztjuk a csodás serlegeket a Balaton partján, majd felszállunk a hajókra és egy 2,5 órás bulizás veszi kezdetét. Minőségi gasztro élményben lesz részed, a Kedvenc Kereskedőház partnereinkek, így a Halkernek és az Árvai Húsműhelynek a prémium sonkáit, kolbászait, szalámikat, sajtokat kóstolhatod majd végig, de különleges francia péksüteményekkel is visszatöltheted majd a CH állományod. A legfinomabb hazai borok közül is kóstolhatsz majd jó néhányat, sőt, kézműves sört is kapsz ajándékba, így a versenyzés mellett kikapcsolódás és lazítás is garantált lesz. Eközben persze Dj barátaink, Lauer és Kecsó papa nyomja szépen...
Mi lesz idén?
🛣 Tükörsima pálya
🍉 Választékos frissítők
🍰 Még több gasztro
🍾 Gazdagabb borsor
🛳 2,5 óra hajókázás
👯‍♀️ Afterparty 🤫
❗️ Limitált létszám: 667 fő
🛳 Hajózás
⏰ 20:27 - Naplemente
🌊 a Balaton közepéről
📣 10K - 21K páros és egyéni távok

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük