Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. június 3. (pén), 19:00nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Immár harmadik alkalommal vesszük majd birtokba a belvárost futóként. Méghozzá a lányok miniszoknyában, fiúk ingben és nyakkendőben! :) Igény szerint a ruhajavaslat felcserélhető ;)

Ezúttal szeretnénk országosan megszervezni, Pásztón is lesz velünk párhuzamosan. Aki tud/szeretne még helyi futást szervezni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! :)

Szintén újdonság, hogy szeretnénk egy hatalmas szülinapi party-t rendezni, minden futónak, akinek a születésnapja a futás előtt/után 183 napon belül van! :P Közösen felköszüntjük majd egymást. Ezért készüljetek valamilyen ajándékkal is, amit futás közben el tud vinni magával az ajándékozott. ;) (ennek menetéről később írunk még).

Hajrá! Zúgjon fel újra a budapesti belváros! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük