Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. máj. 22. (pén)
2020. jún. 21. (vas)
31 napos5 / 10 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

III. Tavaszi Zsongás Virtuális futóverseny.

Sziasztok mivel a márciusi Zsongás elmaradt így:
Engedjetek meg egy kis háttérinformációt a VIRTUÁLIS III. Tavaszi Zsongás-ról: Nagyhalászban egy családias sportesemény, ami idén egy kicsit más mederbe terelődött a koronavírus miatt. Ma már mindenki tisztában van a koronavírus miatt kialakult szituációval.
Dióhéjban: a sok-sok hónapos munkálatokkal elkészülve (érmek és pólók gyártás alatt stb.) várjuk a május 22-es dátumot, amikor elkezdődik a nevezés. Az ajándékok, érmek, kukázása helyett átalakultunk egy virtuális futássá -- annyi a különbség, hogy korlátozott létszámban tudtok jelentkezni, mivel egy meghatározott létszámra készültünk az eredeti futóversennyel.

JÁTÉKSZABÁLYOK:
Fussatok a kedvenc helyeteken, vagy otthon (akár futópadon) és mutassátok meg egy fotóval a teljesítést az óráról vagy a track-ről stb... A futásra egy elég hosszú időintervallumban lesz lehetőséged, így tudod majd az időjáráshoz is igazítani. Másrészt pedig nincs szintidő, olyan tempóban futsz, ahogy Neked kellemes.

VÁLASZTHATÓ TÁVOK:
Minimaraton - 5km
Midimaraton - 10km
Félmaraton - 21km

A NEVEZÉS ÉS TELJESÍTÉS FOLYAMATA:
1. Online regisztrációs űrlap kitöltése.
2. Visszaigazoló e-mail-t küldünk, hogy tudjuk-e fogadni a jelentkezést. (Ugye ez azért fontos, mert limitált helyünk van). A levélben küldjük az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük, hogy ne utaljatok a visszaigazoló mail nélkül, mert előfordulhat, hogy betelik a részvételi keret. A nevezési díjak beérkezési sorrendjében fogjuk biztosítani a helyeket függetlenü attól, hogy a teljesítési időszak elején vagy végén fogsz futni. (Ez egyben esélyegyenlőség azoknak, akik most még nem tudják megoldani a futóhely koronavírus szempontjából biztonságos megközelítését)
3. Nevezési díj utalása
4. Táv teljesítése és igazolása (fotó a futóóráról, vagy egyéb rögzített megoldásról (mint pl. a telefon). A Facebook-ra töltsétek fel a megadott helyre (lesz majd egy erre létrehozott posztunk és oda) avagy küldjétek el e-mailben a codysmith2929@gmail.com címre. A jelen állás szerint erre a 2020.május 22. és 2020.június21. között lesz lehetőség (illetve, ha változik a vírushelyzet, akkor természetsen mi is ennek megfelelően módosítjuk az időkorlátot).
5. Postázzuk az érmet és a pólót (Magyarországra díjmentesen)
A nevezés akkor válik érvényessé, ha visszaigazoltuk a részvételi lehetőséget, majd pedig elutalásra és beérkezésre került a nevezési díj.

Köszönjük a Támogatásotokat!

Kövessétek, osszátok és lájkoljátok az oldalunkat is, mert folyamatosan fogunk információkat adni.

Majd elfelejtettük, a jó hangulat csak Veletek együtt megy, mert mi tudjuk, hogy "FEJBEN DŐL EL"

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük