Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. feb. 1. (hét)
2021. feb. 28. (vas)
28 napos9 / 16kmTihanyTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A Tihany Trail egy igazi téli kihívás, egy igazi téli challenge a félsziget horizontján! Az idei vírushelyzet miatt nem tudjuk megrendezni futóversenyünket, de szeretnénk, ha eljönnétek, és teljesítenétek a saját Tihany Traileteket. Az esemény útvonalai a GeoGo.hu segítségével instant kihívás formájában teljesíthetők február 1-28-ig!
Lehet nagy sár, lehet nagy hó (bár ez kevésbé valószínű), lehet keresztben - hosszában befagyott Balaton megdermedt ösvényekkel... bármi vár is rád: egyszerűen leírhatatlanul szép és kemény lesz!
Ez a téli kihívás igazi terepfutó csemege minden terepfutó számára, mert rendkívül változatos és kemény terepen, de vigaszul álomszép helyszíneken futhatsz.
Távok:
15 km a nyugati horizonton
(szintemelkedés 406 m)
10 km Csúcs támadás!
(szintemelkedés 264 m)
Az idén 200 futót, nordic walkingost és túrázót várunk!
#winterdream #tihanytrail #ateliterepfutas #terepfutas #trailrunning #tihanysport #teisfuss

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük