Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 9. (vas)2 / 7 / 14 / 21kmTiszaújvárosA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Versenykiírás
Szeretettel várunk minden amatőr és profi futót a III. Tisza Trail terepfutó versenyre!

Rendezvényünkkel a Sportfesztivál programkínálatát színesítve versenyzési lehetőséget szeretnénk biztosítani mindenkinek, aki érdeklődik a futás iránt edzettségtől, kortól és nemtől függetlenül.

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a közösségi futás élményét, így a 2019-es év újdonságaként csoportok nevezését is várjuk. Gyűjtsetek össze egy minimum 10 fős csapatot és nevezzetek kedvezményesen a futóversenyre!
Legyen szó munkahelyi szerveződésről, hobbi sport csapatokról, mozgást kedvelő szervezetekről, baráti társaságokról, családokról… itt a helyetek!
Figyelem! A verseny értékelése egyéni teljesítmény alapján történik!

Kérjük, amennyiben nyitottak vagytok a témára, gondoljatok a környezetünk védelmére is! Egy-egy futóverseny alkalmával rengeteg egyszer használatos műanyag pohár kerül a szemetesbe, próbáljuk meg együtt csökkenteni ezt a mennyiséget! Ha lehetőségetek van rá, készüljetek saját kulaccsal, melyeket fel tudtok tölteni vízadagoló automatáinkból. /Természetesen nem szeretnénk senkit kényszeríteni, így műanyag poharak tekintetében is felkészülünk, de reméljük, hogy a közreműködésetekkel csökkenthetjük a felhasználás mértékét./

A verseny rendezője: Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft.
A verseny időpontja: 2019.06.09. (vasárnap)
A verseny rajt és cél helyszíne: Tiszaújvárosi Sportcentrum Dísztere (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.)

Távok

XS táv: 2 km (2 belső kör)
Rajt időpontja: 09:00
Frissítés: célban (víz, izotóniás ital, gyümölcs)
XS útvonal

S táv: 7 km (1 kör)
Rajt időpontja: 09:50
Frissítés: 3 és 5 km-nél (víz, szőlőcukor), a célban (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, gyümölcs, sós perec)

M táv: 14 km (2 kör)
Rajt időpontja: 09:40
Frissítés: körönként 3 és 5 km-nél (víz, szőlőcukor), körönként 7 km-nél (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, gyümölcs, sós perec), a versenyközpontban – a fordítóknál, illetve a célba érkezéskor (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, gyümölcs, sós perec)

L táv: 21 km (3 kör)
Rajt időpontja: 09:30
Frissítés: körönként 3 és 5 km-nél (víz, szőlőcukor), körönként 7 km-nél (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, gyümölcs, sós perec), a versenyközpontban – a fordítóknál, illetve a célba érkezéskor (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, gyümölcs, sós perec)

További információk: http://tiszatrail.hu/versenykiiras/

Megosztás