Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. szeptember 24. (szo)0.4 / 2 / 5.25 / 10.5 / 21kmTúrkeveA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

VERSENYKIÍRÁS

2022. szeptember 24-én immár III. alkalommal nyitja meg kapuit Túrkevén a Bagoly futam Félmaraton futóverseny.
Gyere és nézz szét a bagoly fővárosban, csobbanj egyet a Túrkeve Termál- és Élményfürdő gyógyvizében és gyönyörködj a Körös-Maros Nemzeti Park természeti csodáiban és állatvilágában.
Az előző évekhez hasonlóan gőzerővel, legjobb tudásunk szerint készülünk, hogy elrajtoljanak a távok! Szeretnénk ismét egy felejthetetlen FLOW- élményt nyújtani. Célunk, hogy biztosítsuk az elvégzett munka után a saját egyedi befutóérem megszerzésének lehetőségét a futásnál. Mindenki legyen győztes függetlenül attól, hogy melyik távon áll rajthoz!
Az előző években sok embert megmozgattunk, elindítottunk egy úton és hatalmába kerítette az az érzés, melyet a futás élménye nyújt.
Sokan közületek lelkes nézői, szurkolói voltatok rendezvényeinknek, most viszont rajthoz álltok és bebizonyítjátok magatoknak, hogy képesek vagytok legyőzni a korlátaitokat!

NEVEZÉS:
http://www.bagolyfutam.hu

Megosztás