Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. április 21. (csü), 19:00nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Hamarosan indul a PLAYMAX futóklub, melyhez minden héten kedden csatlakozhattok a BEAC pályán. Az első futás részleteiért katt ide: https://www.facebook.com/events/1768443303389315/

Mielőtt azonban elkezdenénk a közös edzéseket, egy izgalmas versenyre invitálunk, ahol a kiváló futóteljesítmény önmagában még kevés lehet a sikerhez. A kitartásod, állóképességed és gyorsaságod mellett szükséged lesz a logikádra, és meglátjuk oxigénhiányos állapotban mennyire vág az eszed. ;)

Hol találkozunk? Az Allee PLAYMAX üzletében!
Öltözési lehetőség a próbafülkékben, csomagokat az üzletben lehet hagyni, viszont felelősséget nem tudunk vállalni értük. Javasoljuk az Allee csomagmegőrzőit.

Minden résztvevő a helyszínen kap egy térképet, rajta kijelölt pontokkal az Allee környékén, ahol egy-egy PLAYMAX dolgozó vár, akivel képet kell készíteni. Egy betűt kaptok cserébe minden ellenőrzőponton, melyből egy értelmes szót kell kiraknotok, miután az összes pontot érintettétek. Aki leggyorsabban ér vissza a kiindulási helyszínre, rendelkezik egy képpel minden ellenőrzőpontról és a szó is összeállt, nyer egy ASICS GEL-KAYANO futócipőt, mellyel támogatjuk további sportsikereiben.

A táv körülbelül 3 km.

Mire lesz szükséged? A jó formádra, gyorsaságodra, kikezdhetetlen logikádra és egy vakuval rendelkező mobiltelefonra, mellyel a fotókat készíted.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ne hagyd ki, regisztrálj itt: http://goo.gl/forms/inMsBNy0Yp

Te is a maximumon játszol?

Találkozzunk 2016. április 21-én (csütörtök) 19:00-kor!

Izgatottan várunk!
http://www.playmax.hu

Megosztás