Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 3. (pén)0.3 / 4 / 10kmZalaegerszegTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

?‍♀️?‍♂️??‍??‍???‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍♀️?‍♂️?? Május 3.-a, hogy szép időnk legyen!
Egyesületünk a sportnapot és az ehhez tartozó utódommal futok, jótékonysági futás bevételét, a Petőfi Iskola, valamint a Dózsa iskola játszóterének, felújítására, illetve bővítésére szeretné fordítani. Ahol az iskolában tanuló gyerekek egy modern és biztonságos helyen játszhatnak. Szeretnénk megmozgatni minél több embert, legfőképpen családokat egy tavaszi, pénteki késő délutánon. 14:00 órára tervezünk egy zárt körű iskolás futamot, ahol a Petőfi Sándor Általános Iskola és a Dózsa György Általános Iskola diákjai futják körbe párszor a Vizslaparki pályát, a korosztályuknak megfelelő távon, majd késő délután egy nyílt futam indul, amely egyben "Toborzó" -ként is szolgál az ovisok részére, akik majd szeptemberben kezdik a diákéveket. Sok szeretettel várunk mindenkit erre a megmozdulásunkra, ahol egy szuper-vidám érem lesz a befutók díja. A hosszabb távok kifutnak a kerékpár úton az Alsóerdő végéig, közben frissítő pontokat telepítünk. Ez egy bulifutam, nem időre megy, cél a jókedv és a sport :)
Távok:
4 km, 10 km, oviskör 300 m
Programterv:
- 14:00 Petőfi-Dózsa zárt körű futam
- 16:00 Rajtszám osztás, regisztráció a délutáni körre
- 16:45 Köszöntő, futam megnyitója
- 16:55 Bemelegítés zenés
- 17:00 Rajtok
Szeretettel várunk Mindenkit a sportnapon! A sportnap különlegessége még, hogy a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai aktív résztvevői lesznek a rendezvény lebonyolításának.
?‍♀️?‍♂️Az online nevezés január 12-én indul.
?‍♀️?‍♂️A nevezési díjak alakulása a 17:00 órai rendezvényen:
4 km ????és 10 km ??????????:
gyermek nevező: 2. 500,- Ft
felnőtt nevező: 3. 000,- Ft
családi nevezés 4 nevezés 4 főtől 2. 500 / fő
Az ovis futamon a 300 méteres körön
ovisoknak: szervezés alatt ...
indulhatnak 3-tól 8 éves korig.
Gyermeknek számít minden olyan résztvevő, aki betöltötte a 6. életévét és még 14 év alatti diák. Felnőtt nevezés 14 éves kortól.
A nevezés tartalma: 1 db befutóérem, (szponzori csomag: szervezés alatt) és a frissítő pontokon ital, gyümölcs, szőlőcukor. A futam bulifutam, nem időre megy, aki nem tudja végig futni, nyugodtan belesétálhat, de a távot teljesíteni illik :)
?‍♀️?‍♂️??‍??‍?
A Petőfi és Dózsa Iskola tanulói a zárt körű futamon 14:00 órakor díjmentesen indulnak az éremért :) Fő szervezője: Szabó Gábor Tanár Úr, a Petőfi Sándor Általános Iskola felsős testnevelő tanára ?‍♀️?‍♂️, aki természetesen a késő délutáni toborzó futamon is részt vesz szervezőként. Az érem dr. Keserű Gábor 3D tervei alapján készülnek. A futam a Red Hot Run Group SE és a Petőfi Sándor Általános Iskola közös kezdeményezése. Folytatás júniusban ?‍♀️?‍♂️??‍??‍???‍?‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍??‍♀️?‍♂️??

Megosztás