Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. január 21. (vas), 09:00nincs adatBonyhádTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Immár negyedik alkalommal hívlak benneteket egy jó kis közösségi, baráti futásra!
És most egy kis segítséget is kérnék Tőletek! Arra gondoltam, hogy ha már a futók Ilyen segítőkészek (ahogy emlékeztek, 2017-ben a szászvári óvodatűzben elégett játékok pótlására gyűjtöttünk), akkor segítsünk egy bonyhádi segítő/jótékonysági szervezetnek 2018-ban.

Az esemény időjárástól függetlenül meg lesz tartva! Szóval, ha esik, havazik, akkor is gyertek el, mert mi ott leszünk, és várunk Rátok! :)

Csatlakozzatok hozzánk bátran most is! Az esemény nyílt, azon bárki részt vehet a saját felelősségére! A futás ideje alatt orvosi ügyelet és rendőri biztosítás NEM lesz! Forgalom elől az út nem lesz lezárva, ezért kérünk mindenkit a KRESZ szabályainak betartására! A frissítés batyus, mindenkinek magának kell gondoskodni róla! (Remélhetőleg Erzsi néniék tudnak jönni most is majd segíteni.) A cél a szálkai-tó Szálka felőli vége, majd vissza Bonyhádra az indulási helyre! Aki nem szeretne, vagy nem tud ennyit futni, természetesen rövidebb távra is jöhet futni! Egyéni védőfelszerelésről mindenkinek saját magának kell gondoskodni!
Ez egy közösségi, ismerkedős, barátsági futás, melynek célja, hogy megismerjük egymást (még jobban)! Célunk, hogy nagyjából együtt haladjunk, egyenletes tempóban kb. 6:30 - 7:00 p/km sebességgel! (Igaz, ez eddig sosem sikerült.) :D
Nevezési és részvételi díj nincs!
Ha valaki jön, de nem futna, szívesen vesszük, ha néha mobil frissítene minket esetleg meleg teával, hideg pálinkával, harapnivalóval, stb. Mivel tél van, és hideg lesz valószínűleg, így nem tervezzük féltávnál a megállást hosszasan, elkerülendő a meghűlést!

Idén is lesz majd öltözködési lehetőség a gimi sportcsarnokának öltözőjében, és utána is bent maradhatunk ott elfogyasztani a frissítőinket a csarnokban.

Találkozó a bonyhádi sportcsarnoknál 8.45-től (a BB24 rajtjának helyszínétől), azaz a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium Atlétikai Csarnokánál!
Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky utca, parkoló

Várok, várunk mindenkit szeretettel! :)

Előzmény(ek) https://www.facebook.com/events/1132474906846409/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük