Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. december 2. (vas), 09:000.3 / 0.8 / 6kmPacsaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kedves Futótársak!
2015-ben került első alkalommal megrendezésre kisvárosunkban a Pacsai Mikulás – futás, amelyet a visszajelzések alapján megszerettétek, várjátok – így 2018. december 2-n újra megrendezzük
Bázis helyszín továbbra is a Pacsai Általános Iskola (Pacsa, József A. u.)
Itt lesz a rajt – cél kapu is felállítva, a rajtszámok és befutócsomag felvétele, biztosított a melegedési, öltözési lehetőség és a vizesblokkok használata. A közelben – ahogy megszoktátok – a helyi polgárőrök segítik a parkolást.
Hagyományosan maga a Mikulás is velünk lesz, segítőivel együtt fut az ovisokkal és fogadja minden távon a célba érkezőket.

Verseny célja:
Egészséges életmód megszerettetése, a közös sportolás, a futás népszerűsítése, a futók és családtagjaik részére közös ünnepvárási program, hangolódás, beszélgetés.

Távok:
mindhárom táv a Pacsai Általános Iskola előtt felállított Rajt / Célkaputól indul és oda érkezik vissza. Az útvonal biztosított, 90%-ban aszfalt.
• 300 m – es kijelölt kör az ovisoknak (óvodás kor feletti személy ezen a távon nem indulhat, sem rajtszámot sem érmet nem kap!!)
• 800m – es kijelölt kör az általános iskolás korúaknak (általános iskolás kor feletti személy ezen a távon nem indulhat, sem rajtszámot sem érmet nem kap!!)
• 6000m - es hegyi futam. A pálya gyönyörű környezetben halad, fel a 350 éves Hársfáig és a Hegyi kápolnáig (igen, szintes, dombos. Azért hegyi futam) ahol frissítést követően csodaszép panorámás úton érkeznek vissza a résztvevők.

FONTOS!!
• 6000m-en Korhatár és szintidő nincs, szülői hozzájáruló nyilatkozattal részt vehet rajta 14 év alatti is
• 6000m-en a 14 év alatti futókat külön dicsérő oklevéllel is díjazzuk a teljesítményéért (mindenkit egyformán, verseny közöttük nincs)
• 6000m-en a hegyi futamra regisztráló 14 év alatti futó indulhat az iskolás futamon is, de csak egy regisztrációs csomagot és egy befutóérmet vehet át jogszerűen.
• Általános iskolás kor feletti személy csak a hegyi futamon indulhat.
• Az első három leggyorsabb nő és férfi 6000m-en Mikulás – kupát kap.
• 6000m-en külön díjazzuk a leggyorsabb pacsai férfit és nőt
• Idén is figyeljük és külön megköszönjük annak aki hozzánk a legmesszebbről jön ;)

Rajtszámot, rajtcsomagot, a célban egyedi érmet, a célban (a 6000m es távon a fordítónál is) frissítést (tea, forralt bor) és egy tál meleg ételt (várhatóan 11.00 órától) biztosítunk minden résztvevőnek. Igen, az ovisoknak is. Igen, ugyanolyan érem lesz mindenkinek.

• A Mikulás futáson rajthoz állni csak regisztrációt követően, a Szervezők által biztosított rajtszám viselésével lehet. A távok kizárólag gyalogosan (futva, esetleg repülve ;)) teljesíthetőek. Kerékpárral, görkorcsolyával, szánkóval, kutyás kísérettel stb. nem!)

• Időmérés a szervezők által továbbra sincs!

• Nevezési díj továbbra sincs, de kérünk mindenkit legalább egy ünnepi kiegészítő viselésére!!!

VÁLTOZÁS!!! LÉTSZÁMLIMIT!!!
A Pacsai Mikulás futás 2018-as rendezvényére legfeljebb 400 fő (ovis, általános iskolás korú, felnőtt egyben!) regisztrációját tudjuk fogadni! A létszám emelésére nincs lehetőség!!!
A nevezéshez regisztráció szükséges.
Előzetes regisztáció (névre szóló rajtszámmal) legkésőbb 2018. november 28. (szerda) 23.59 óráig a mikulasfutaspacsa@gmail.com email címen lehet megtenni az alábbi adatok megadásával:
1. teljes név,
2. születési év,
3. lakóhelyed (csak település)
4. melyik távon szeretnél indulni

LEMONDÁSI FELTÉTEL!!!
legkésőbb 2018. november 30 (péntek) 12.00 óráig.
Aki eddig az időpontig regisztrációját nem mondja le, így társait megfosztja a részvétel lehetőségétől, a 2019-es indulási jogát elveszti!!!!

HELYSZÍNI REGISZTRÁLÁS:
2018. november 30-án 12.00 órakor Szervező közzéteszi hány szabad hely van a helyszíni részvételre.
A helyszíni nevező részvétele csak szabad hely esetén lehetséges. Részvétele esetén névre szóló rajtszámot nem, de rajtcsomagot – befutóérmet, programokat és meleg ételt ugyanúgy kap, mint az előregisztráltak.

PROGRAMTERV:
A verseny napja:
9.00 – 10.00 szabad rajtszámok esetén helyszíni regisztráció,
előnevezetteknek rajtszámok kiosztása

10.15 300 m ovis táv tömegrajt
10.30 800 m iskolás táv tömegrajt
11.00 6000 m táv tömegrajt
12.00 Mikulás kupák átadása

INFORMÁCIÓK, ADATVÉDELEM
A versennyel kapcsolatos információkat itt tesszük közzé, bármely más helyen megjelenő, elhangzó információért a Szervező nem vállal felelősséget.
Ezen oldalon a rendezvényt követően a résztvevőkről készült fényképeket is megjelentetünk. Amennyiben a résztvevő nem szeretné a róla készült kép közzétételét, erre irányuló kifejezett kérését a Szervező felé írásban jelentse be, melyben megjelöli rajtszámát is.
A hatályos jogszabályokat betartva a regisztrációkor megadott adatot Szervező (Pacsa Város Önkormányzata) kezeli és használja fel, kizárólag a rendezvénnyel összefüggésben a szükséges formában és ideig teszi közzé, harmadik személynek nem adja át.
A kezelt adatok és az adatkezelés célja: név (rajtszám elkészítéséhez, beazonosíthatósághoz), születési év (versenytáv és résztvevő beazonosításához), lakóhely (versenykiírás szerint legmesszebbről érkezett illetve helyi versenyzők díjazásának megállapításához). Előregisztráció esetén a megadott email címre visszaigazolás küldése. Időtartama: a regisztráció törléséig, illetve a hozzájárulás visszavonásáig. Direkt marketing, hírlevél küldése sem a rendezvénnyel kapcsolatosan, sem az önkormányzat egyéb tevékenységével kapcsolatosan nem történik.
Minden résztvevő a rajtszám átvételével egyidejűleg aláírásával igazolja, hogy a versenykiírásban foglaltakat megismerte, magára nézve kötelezőnek tartja, hozzájárul, hogy az általa megadott adatokat nyilvántartásba vegyék, s azokat a sportrendezvényekkel kapcsolatosan felhasználják. Továbbá a Pacsai Mikulás futáson saját felelősségére indul, az eseményre mind fizikailag, mind mentálisan felkészült, a részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezik, nincs tudomása olyan betegségről, amely a részvételét megakadályozná. 18 év alatti részére ezt a nyilatkozatot a szülő írásbeli hozzájárulásában teszi meg.
A rendezvényt rossz időjárási körülmények között is megrendezzük.
A meghirdetett információkra vonatkozóan a változtatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel vár Mindenkit Pacsa Város Önkormányzata!

Kelemen Tamás polgármester

Dr. Benedek Karolina jegyző

Megosztás