Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. április 6. (szo)1.2 / 5 / 10 / 21kmEnyingTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2019-ban is megindítjuk a tavaszt az enyingi Öreghegyen,az immár negyedik alkalommal megrendezendő közösségi futóeseményünkkel! A rajt és cél újra a festői szépségű Úsztató Horgásztónál lesz, a távok pedig az idén is a megszokottak,1200m, 5-10 és 21 km. Várunk benneteket újra ,az idei évben is ingyenesen,NEVEZÉSI DÍJ NÉLKÜL, csupán a jókedveteket, esetleg némi adományt kell magatokkal hozni, no meg persze futócipőt! A részletekkel hamarosan jövünk itt a facebook-on, addig is készüljetek és osszátok az eseményt! :) :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük