Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. április 28. (szo), 11:009.9 / 19kmPalkonyaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Nevezz a IV. Palkonyai dűlőfutás futó versenyre, mely a Villányi borvidék legszebb településéről Palkonyáról startol, majd a szőlődűlők között folytatódik egészen a Fekete-hegy szőlői között. Tavalyi évhez képest izgalmas változtatásokkal készülünk :-) Gyere el a IV. Palkonyai Dűlőfutásra és ismerd meg a Villányi borvidék e gyöngyszem faluját, Palkonyát és a környező szőlődűlőket, ahol a helyi villányi borok születnek; a Szt. Bertalan Kápolnát, Weingarten dűlőt, a Vylyan birtok szőlőligeteit. Mindez egy izgalmas és szemet gyönyörködtető dűlőfutás alkalmával. Természetesen az útvonal gyalogosan, és túrázva is teljesíthető, de előre szólunk nem lesz egyszerű.
NEVEZÉSSEL kapcsolatos tudnivalókat, illetve a NEVEZÉS a http://www.dulofutas.hu weboldalon történik.
A helyszíni nevezés a rajt előtt egy órával zárul!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből kapjál információt a versenyről!

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésetekre az info@dulofutas.hu email címen, vagy a 06 3042 62 958 -as telefonszámon.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük