Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 21. (szo)14kmSzombathelyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam

Szombathely Megyei Jogú Város Támogatásával és az OCR-Nemzetközi Terepakadályfutó Szövetség védjegye alatt a megvalósításért felelős személy:

Varga Roland Skorpió Box Club vezetőedző.

A rendezvény fővédnöke: Illés Károly Szombathely Megyei Jogú Város Alpolgármestere

Időpont: 2019. szeptember 21.

Helyszín: H-9700 Szombathely Szabadidő Központ Homok út 1.

GPS koordináták: 47°13'48.80" 16°35'44.24"

Tervezett kapcsolódó helyszínek: Csónakázó tó és környéke

http://www.slrace.hu

********

IV. Savaria Legio Race Szombathely Önkormányzatának támogatásával a város egyik kiemelkedő sporteseménye, amely fizikailag és mentálisan is próbára teszi és megdolgoztatja sportszerető polgárainkat. Az idén negyedszer megrendezésre kerülő terepakadályfutó verseny az OCR Terepakadályfutó Szövetség bevonásával nemzetközi szintre emelkedik, így az igazolt OCR versenyzőknek pontértékű kupafutam.

A pálya természetesen az eddig megszokott módon mindenki számára élvezhető és teljesíthető lesz, akár hobbista vagy amatőr a kihívást kereső és választó "Sportkalandor". Az extrém terepfutó verseny több helyszínt foglal magába- több mint 20 akadállyal tarkítva. A szabadban futva teljesítendő táv hossza 14+ km,- porban, sárban, vizben, betonon,- mindeközben e sportág lényegét alkotó több mint 20 felállított akadályon,- ha kell kúszva, mászva, húzva, csúszva, de valahogy átjutva be kell érni a célba minél rövidebb idő alatt!

Ami rád itt vár:

Meglepő és érdekes akadályok, melyek célja hogy utadon lassítsanak, elfárasszanak olyannyira, hogy feladásra kényszerítsenek,
de nem teszed meg . . .
mert tudod nem ez a vég . . .
hanem a cél!

A főszervező Varga Roland és csapata gondoskodnak róla hogy brutál jó élmény maradjon vissza!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük