Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 2. (szo), 10:45kb. 3kmFótTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szent Miklós Futás a fóti Szent Erzsébet Karitász és az Impulzus Egyesület szervezésében!

2017. december 2-án, szombaton várunk mindenkit egy jó hangulatú közös kocogásra Fót utcáin! Örülnénk, ha idén is minél többen futnának pirosban, mikulássapkával :)

Gyülekező és rajt: 10:45-től a Kisalagi Közösségi Ház előtt/ Milleniumi emlékpark
Cél: Vörösmarty tér, Ökumenikus Iskola udvara

A teljes táv kb 3 km, akik ezt nem futnák le végig, azok két további ponton csatlakozhatnak hozzánk:
I. Buszforduló mögötti Fóti Boglárka Óvoda parkolója
II. Dózsa György út - Kossuth Lajos utca sarkán levő Karitász Adománybolt parkolója (ovis futóinkat ide várjuk, innen már csak pár száz méter a cél :))

Kérjük, akik nem a teljes távot futják, azok is gyülekezzenek már 11 óra előtt a kiválasztott helyszínen, egy Szervező biztosan ott lesz irányítani.

A minél színesebb látvány érdekében kérjük, hogy mindenki viseljen valamilyen jól látható piros ruhadarabot, és ha lehet, Mikulás-sapkát is. A tavalyi futók hozzák magukkal a sapkáikat.
A célban forró teával, sütivel és forralt borral várjuk a befutókat.
Az ÖKU iskolában ekkor zajlik a Karácsonyi Vásár, amit jó szívvel ajánlunk mindenkinek, valamint a Templomkertben már fel lesz állítva a városi Vásár!

Kérdés esetén a szabadido@e-impulzus.hu email címen lehet érdeklődni!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük