Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2019. június 27. (csü)30x1kmBudapest, Margit-szigetA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

IV. SZENTIVÁNÉJI SZÁGULDÁS 2019
2019. június 27. (csütörtök) Margitszigeti Atlétikai Centrum 18:30 (esőnap: 2019. július 4.)

Hogyan lehet közel 30 km-t 3 óra alatt 3 fős csapatban teljesíteni?
Egy kellemes, családias hangulatú váltóverseny amatőr, műkedvelő, hobbi futóknak
A Margitszigeti Atlétikai Club 2019-ben már negyedszerre hirdeti meg a Szentivánéji Száguldás elnevezésű, kötetlen, bohém jellegű 3 órás váltóeseményét, amely során a 3 fős csapatoknak, baráti társaságoknak 30 kört (összesen cc. 30 km-t) szükséges teljesíteniük a Margitszigeti Atlétikai Centrum körül kijelölt körpályán. Amennyiben nem sikerülne 3 fős csapatot kialakítanotok, akkor se keseredjetek el, nevezzetek bátran, mi igyekszünk nektek csapattagokat találni.

Az, ami változatlan a tavalyi évhez képest:
A rendezvény célja egy jó hangulatú futóesemény lebonyolítása, az aktív életmód és a futás népszerűsítése, mialatt a barátok, ismerősök 3 felhőtlen órát tölthetnek el egymás társaságában, miközben megmozgatják kicsit magukat. A váltóbajnokság jellegét tekintve nem egy hagyományos verseny, ugyanis lényege nem a megmérettetés és a versengés, csupán egy remek kedélyű, szabadidős sporteseményen való részvétel, amin keresztül a sportemberek közelebb kerülhetnek egymáshoz és a futáshoz :)

Az, ami változott a tavalyi évhez képest:
2018-ban már megtettük,de 2019-ben is szeretnénk ismét meghirdetni a “LegFittebb Futóközösség” címét, azaz a legtöbb futót indító szervezetet (futóklub / cég /intézmény ) szeretnénk külön is értékelni. Az eseményünkön megjelenő legnépesebb futóklub 1 évre hazaviheti azt a VÁNDORKUPÁT, amelyre felvezetjük a közösség nevét. Egy év múlva a kupa pedig továbbvándorol majd ahhoz a csapathoz, amelyik a jövő évi versenyt megnyeri. Ehhez semmi mást nem kell tenni, csupán a nevezés alkalmával meg kell jelölni a klub nevét, ahova a csapat tartozik.

A verseny célja
Bemutatni egyesületünket, megismertetni az amatőr futókkal azt a klubot, ahol a nyári szünetben sem áll le az élet. A Margitszigeti Atlétikai Club egész évben szeretettel várja a futás iránt elhívatottakat. A verseny célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a meleg idő megérkeztével sem szükséges abbahagyni a futást, nyáron is ugyanúgy lehet edzeni, nem kell megijedni a forró kánikulától sem. Aki szeretne csapatban készülni a 2019. év őszi versenyszezonjára, azokat tárt karokkal várjuk :)

A versenyt ajánljuk azoknak…
…akik még soha nem vettek részt váltóversenyen, de egyszer szívesen kipróbálnák, hogy milyen is az.
…akik egyszer meg szeretnék tapasztalni, hogy milyen több órán keresztül küzdeni a csapattársakért.
…akik csak néhány kilométert tudnak lefutni, azonban szívesen összemérnék képességüket másokkal.
…akik csak úgy jól szeretnék érezni magukat!

További információk: http://szaguldozz.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük