Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. december 28. (csü), 19:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

***HALASZTÁS***
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az előadást technikai okok miatt el kell halasztanunk februárra. Az új időpontot január 5-ig fogjuk meghirdetni.

Az eddigi jegyvásárlókat, a jegy.hu rendszeréből december 18-án kézbesítendő ügyfélszolgálati levélben tájékoztatjuk a jegyvisszaváltás, illetve a februári előadásra való átírás lehetőségeiről.

Köszönjük a megértéseteket.
***HALASZTÁS****

"Hahó! Itt vagytok?" - színházi élmény vaksötétben

Képzelj egy színházi élményt vakon... És ha elképzelted, éld is át egy különleges jótékonysági előadáson, amely a SUHANJ! Alapítvány, fogyatékkal élőket segítő munkáját támogatja. A felolvasóest teljes sötétben várja a látó és nem látó vendégeket egyaránt a képzelet birodalmába.

Van 10 tippünk, miért válts jegyet:

1. Egyedülálló színházi élményben lesz részed, az orrodig sem látsz majd, mégis élvezni fogod.
2. Janikovszky Éva feledhetetlen stílusa önmagában is garancia a szórakozásra. Gyere el erre az egyórás nevetőizom tréningre!
3. Látóként megtapasztalhatod, hogy nem látó társaid hogyan élik át egy színdarab hangulatát.
4. Látássérült vendégként is teljesértékű és teljes élményű befogadója lehetsz a darabnak.
5. Jegyvásárlásoddal a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének ügyét támogathatod.
6. Az előadás után a színművészekkel közös beszélgetéssel doglozhatjuk fel az élményeinket – vajon milyen a szemünket nem használni, és többi érzékszervünkre hagyatkozni egy történet mesélése, illetve hallgatása során.
7. Te láttad már Kovács Patríciát és Láng Annamáriát egyszerre a színpadon? Most sem fogod. :) A jelenlétük így is sokat ad majd Neked.
8. Az előadást akár karácsonyi ajándéknak is szánhatod: egyszerre oszthatsz meg szeretteiddel vagy akár üzleti partnereiddel egy különleges élményt és a jótékony segítségnyújtás örömét.
9. Háromnapnyi karácsonyozás, bejglizés és tévézés után éppen idejét érzed majd a kimozdulásnak. Várunk!
10. A novemberi bemutató nagyon nagy siker volt! A legtöbb vendég akkor azt mondta, legközelebb 3-4 barátjával együtt fog eljönni. Ezért nem árt időben lefoglalni a helyeket a következő alkalomra!

2013-ban az írónő halálának 10. évfordulója alkalmából a budapesti Katona József Színházban került ősbemutatásra A lemez két oldala című prózai mű színpadi szövegváltozata. Az eddig 35 alkalommal játszott képzeletszínházi produkció ezúttal egészen különleges formában, teljes sötétségben tárul a közönség elé Tollár Mónika színpadi adaptációjában és rendezésében, két remek színésznő, Kovács Patrícia és Láng Annamária előadásában.

Az előadásokra online tudtok három jegytípus közül választni és belépőt vásárolni az alábbi linken:

https://www.jegy.hu/program/janikovszky-eva-a-lemez-ket-oldala-jotekonysagi-eloadas-86687

A jegyek elérhetőek az InterTicket országos hálózatában is.

Megosztás