Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. augusztus 11. (vas)0.8 / 3.5 / 7kmNyíregyházaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Jótékonysági futás, családi-baráti program a Sóstói-erdőben

Gyere el és nem csak a magad egészségéért teszel, hanem másokért is! Hozd el a családot vagy a barátaidat és töltsünk el együtt egy sportos napot!

Az esemény védnöke: Dr. Adorján Gusztáv, főigazgató, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, Jósa András Oktatókórház

Részvételeddel a versenyen az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatod, amely az endometriózissal küzdő nőket és családjaikat segíti. A befolyt összeg egy részét nyíregyházi edukációra és a hozzá kapcsolódó rendezvények szervezésére fordítjuk.

Program:
8:00-11:30 - Regisztráció
9:00 - Köszöntő
9:20 - Bemelegítés
9:45 - Rajt 3,5 km (14-99 éves korig)
10:30 - Rajt 800 m Gyerek futam (13 éves korig)
10:45 - Rajt 7,5 km (14-99 éves korig)
11:30 - Rajt 800 m Gyerek futam (13 éves korig)
12:00 - Eredményhirdetés
12:30 - Tombola

Nevezés:
Csak helyszíni nevezés lehetséges 8:00-11:30-ig
Adományod a rendezvényen kizárólag készpénzben áll módunkban elfogadni.

A nevezési díj az adományod, amelynek minimális összege 500 Ft. Ha mindkét távra szeretnél nevezni, akkor természetesen megteheted, ez esetben két rajtszámot kapsz.

Díjazás:
Mindhárom táv első 3 helyezettjét díjazzuk

Útvonal:
Az erdőn keresztül vezető, kijelölt ösvényen. A pályát úgy alakítjuk ki és jelöljük, hogy a legkisebbek se tévedjenek el!

Frissítés:
A célban vízzel várunk!

Tombola:
A rajtszámod egyben a tombola jegyed is - Őrizd meg a boldog célba érkezés után! 12:30-kor értékes nyereményeket sorsolunk!

Ebéd:
"Egyél jót, tegyél jót!" - Adományod ételjeggyé is válhat, így finom falatokhoz juthatsz. Az adomány minimális összege 500 Ft.

Öltöző, tisztálkodási lehetőség, csomagmegőrző, mobil wc-k teszik komfortossá a versenyzést és a tombola előtti felfrissülést.

Parkolás:
A környező utcákban leteheted a kocsid, a forgalmat a közterület felügyelet munkatársai fogják irányítani. A helyszín megközelíthető tömegközlekedve is - javasoljuk, hogy inkább ezt a megoldást válasszátok.

Ott találkozunk!
Porkolábné Barbara és az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány csapata, az Endometriózis Magyarország önkéntesei

Megosztás