Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 5. (szo)4-5kmNyíregyházaTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Ilyet sem csináltunk még, de kipróbáljuk. A mozgás jó, mi már csak tudjuk, hisz 200 kutyánk igényli ezt napi szinten. Ők tudják, mi a jó, futni, szaladgálni, baktatni, szaglászni, ugrabugrálni… És milyen szuper ezt együtt csinálni az emberekkel. :-)
Ezért, az Állatok világnapja alkalmából október 5-én, szombat délelőtt 10 órától szeretnénk egy jótékonysági futást rendezni, ahol nincsenek helyezettek, ellenben mindenki nyer, sok-sok kutyapuszit, fülig érő nyelvkilógatós mosolyokat lehet bezsebelni korlátlan mennyiségben, a lényeg csupán annyi, hogy teljesítsd a távot becsülettel. Hogy ezt rohanva, vagy lassan baktatva teszed meg, az csak rajtad múlik. A táv kb. 4-5 km, a nyíregyházi erdei tornapályán van a start, a sínekig kell elmenni, majd vissza. A nevezési díj 3000 Ft, indulhatsz kutyával, vagy kutya nélkül, de mindenképp szeresd a négylábúakat, mert lesz jó pár a helyszínen. :-)
Reggel 8-tól lehet regisztrálni egészen 9:30-ig, 10-kor pedig elstartol a csapat. Szeretnénk megkérni benneteket, hogy ne 9:30-kor rohamozzatok meg minket a regisztrációs pultnál, mert 30 perc alatt nem végzünk, ha mindenki akkor jön. Ha saját kutyával jössz, akkor hozd az oltási könyvet, ez fontos. Lehetőség van arra, hogy menhelyes kutyával fuss, kiválasztottunk 20 kutyit, akik egész biztos bírni fogják a távot, akár futva is. Ha velük szeretnél menni, rájuk be kell jelentkezni privát üzenetben, és ki kell jönni értük saját autóval. Továbbá, várunk segítőket a regisztrációhoz, illetve a visszaérkezőket ingyen zsíros kenyér és tea várja, örülnénk, ha ebben is lenne önkéntes segítségünk, kenni a kenyereket. :-) Ha valaki szívesen sütöget, van kedve és ideje, akár egy kis sütis/pogis asztalt is berendezhetünk finomságokkal, hogy a futók/sétálók visszakapják a leadott kalóriákat. :-)
Gyertek el, töltsük együtt a szombat délelőttöt az Állatok világnapja alkalmából

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük