Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 15. (szo), 09:000.2 / 0.5 / 1kmBudapest, KakasdombTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Leírás frissítve: szeptember 5.

A Gyulai iskolába jár egy kislány ikerpár, vesedaganatosak voltak, mindketten egy vesével élnek és bár az egyikük jól van, sajnos a testvére nagyon rossz állapotban van, naponta kétszer jár dialízisre. A beültetett vesét kilökte a szervezete. Édesanyjuk egyedül neveli őket.

Megsegítésükre az iskolában működő Stromfeld Alapítvány Jagadics Éva tanárnővel az élén a Kakasdombon jótékonysági futást rendez.

A nevezési díj 500 Ft/fő, különböző távokon futhat kicsi-nagy, ovis-felnőtt.
Távok/kategóriák:
Ovis: 200 méter
Ifjúsági: 500 méter
Felnőtt: max. 1 kilométer
Nyugdíjas: 500 méter
Győztes nincs, a távok és a tempó is jelképes (gyalogolni szabad), a részvétel a lényeg! A kategóriák természetesen keveredhetnek, nyugodtan lehet a gyerkőccel együtt futni :)
Anyukák babakocsival is futhatnak, de vegyék figyelembe, hogy füves a talaj, így érdemes olyan babakocsit hozni, amely bírja ezt a felületet.

A helyszínen az orvosi ellátást A Pesterzsébetiekért Egyesület biztosítja, dr. Bálint András, dr. Kormány Zsolt és dr. Kiss Zsolt kerületi háziorvosok személyében, az APE sátorban.

A rendezvényt Szabados Ákos Polgármester úr is pártolja.

Ha valaki nem tud eljönni, de szeretné támogatni a családot, az 500 Ft/fő nevezési díjat külön is befizetheti a Gyulai suliban a Stromfeld Alapítvány részére.
http://www.gyulaisuli.hu/ Jagadics Éva tanárnőt kell keresni.

Esőnap: szeptember 22.

Megosztás