Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 15. (szo)0.6 / 1.2 / 1.8 / 2.4 / 3.6kmDombóvárTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Futó eseményre invitálunk Benneteket, ahol gyaloglók is indulhatnak, egy nagyon jó ügy érdekében.

Az esemény helye: Dombóvár, Szigeterdő (Béke Park)
Az esemény ideje: 2020.08.15. 9:00
Az esemény célja: segíteni egy kis embernek - akinek apukája a mi futótársunk, jó barátunk, a csapat humorzsákja - és ezzel segíteni a családnak is.
Csak, hogy jobban értsétek:
"Sziva Barnabás vagyok, születtem Nagykanizsán, 2019.12.11-én, apukámmal egy napon. Sajnos nem teljesen egészségesen. Szívfejlődési rendellenességem van, HLHS a diagnózis. Vagyis hipopláziás bal szívfél szindróma, a szív bal kamrájának veleszületett hiánya.
Kaptam lehetőséget az életre, háromlépcsős műtéti beavatkozással talán én is remélhetőleg sokáig élhetek.
Eddig kettőt sikerrel abszolváltam ( 1.módosított Norwood 2. Glenn 3. Fontan)
A vége, ha minden jól megy, szív transzplantáció, de nem baj, az is jó..."

Úgy gondoltuk, hogy amellett, hogy futhatunk egy jót, segíthetünk is.
Itt nem lesz azonban félmaraton, de még csak 10 km sem. Így azonban talán még több ember naptárába beilleszthető lesz ez a kis esemény. Most nem a versenyen van ugyanis a hangsúly, mégis fontosnak tartjuk, hogy mindeközben jó példát mutathassunk gyerekeinknek is, akár együtt is futhassunk velük. Mindeközben közösen tegyünk egy jó ügyért, jó hangulatban, családi jelleggel, sportolással töltve a napot.

Nevezési díj minden távra 1500 Ft/fő, az első 200 főnek.
200 fő felett a nevezési díj 2000 Ft/fő, és bár érmet nekik is biztosítunk, de minden bizonnyal más jellegűt.
Lehetőség van több távon nevezni és indulni, de egy induló csak 1 érmet kaphat. Lehetőség van nagyobb összeggel is támogatni, vagy csak támogatni az eseményt, ebben az esetben is nagyon hálásak vagyunk. Ennek módjáról lejjebb olvashattok.

Távok és rajtok: a parkban 1 nagy kör kb 600 m hosszú.

🐌Csiga futam: 1 kör, Rajt. 9:00
Ide várjuk azokat, akik 1 kört szeretnének futni vagy gyalogolni,
0-99 éves korig.
Elsősorban a 0-6 éves korosztályra gondoltunk, és azokra a felnőttekre, akik nem szeretnének többet futni vagy gyalogolni, de szívesen részt vennének eseményünkön. 🐌

🐢Teknős futam: 2 kör, Rajt: 9:15
Ide várjuk azokat, akik 2 kört szeretnének futni vagy gyalogolni,
0-99 éves korig.
Elsősorban a fürge lábú 6-10 éves korosztályra gondoltunk, és azokra a felnőttekre, akik nem szeretnének többet futni vagy gyalogolni, de szívesen részt vennének eseményünkön. 🐢

🐿️Mókus futam: 3 kör, Rajt: 9:30
Ide várjuk azokat, akik 3 kört szeretnének futni vagy gyalogolni,
0-99 éves korig.
Elsősorban a kisebb és nagyobb kamaszokra, a 10-16 éves korosztályra gondoltunk, és azokra a felnőttekre, akik nem szeretnének többet futni vagy gyalogolni, de szívesen részt vennének eseményünkön. 🐿️

🐇Nyuszi futam: 4 kör, Rajt: 10:00
Ide várjuk azokat, akik 4 kört szeretnének futni vagy gyalogolni,
0-99 éves korig.
Elsősorban az ifjú titánokra, a 16-20 éves korosztályra gondoltunk, és azokra a felnőttekre, akik nem szeretnének többet futni vagy gyalogolni, de szívesen részt vennének eseményünkön.
🐰

🐁Futóegér futam: 6 kör, Rajt: 10:40
Ide várjuk azokat, akik 6 kört szeretnének és tudnak futni vagy gyalogolni, 0-99 éves korig. Elsősorban, bárkire gondoltunk.🐭

Természetesen bárki bármelyik távra nevezhet, nincs megkötés, csak a gondolatainkat osztottuk meg veletek 😊
Szeretnénk, ha a versenyzők az első versenyszám előtt legkésőbb fél órával (reggel 8:30-ig)❗ megérkeznének, hogy kicsiknek, nagyoknak együtt szurkolhassanak, és a nyilatkozatokat aláírhassák.
Ugyanígy szeretnénk, ha az utolsó versenyszám futóit is mindannyian megvárnánk. A végén a különdíjakat is kiosztjuk.
A helyszínen öltözési, zuhanyzási lehetőség biztosított.
A park nagyon szép, árnyékos helyen fekszik, akár piknikezésre is alkalmas füves területekkel, játszótérrel. Szeretnénk ezt az egész délelőttöt együtt tölteni veletek, és remélhetőleg legalább Barni apukája, Laci is csatlakozik hozzánk. De bízunk benne, hogy Barni is, anyukája Dóri is, és bátyja, Berci is velünk lehet majd.

Nevezés az alábbi linken lehetséges:
https://docs.google.com/forms/d/1IRkzqVljF_UUcMaKsl2Vzum4B0IlDT_LjK0gPFoORJk/edit

A nevezés utalással együtt válik érvényessé, helyszíni nevezésre lehetőség egyenlőre nincs.

Befizetés, utalás módja: átutalás

Számlaszám tulajdonosa: Futóegerek SE

Számlaszám: 71800109-11084794, Takarék Bank Zrt.

Közlemény: Név + adomány szerepeljen,pl Minta Mókus, adomány.

Ha több nevezési díj kerül utalásra egyszerre, és a közleménybe nem fér oda minden név rövidítve sem, akkor mellékelten e-mailben erre a címre kérem elküldeni őket: futoegerekse@gmail.com.

Ha valaki nagyobb összeggel támogatná az eseményt, ő a közleménybe a következőt írja: Név + kiemelt adomány

Ha valaki támogatná a családot, de nem tud részt venni az eseményen,ő ebben az esetben ne nevezzen, és a közleménybe ezt írja: Név+ Barninak.

Rendezvényünk TELJES bevételét szeretnénk felajánlani nekik.

❗Egyéb támogatásokat szívesen fogadunk, amik nem anyagi felajánlások.
Pl. csokik, müzli szeletek, bármi, amiket akár rajtcsomagban kioszthatunk, tombola tárgyak, amiket a rendezvény végén kisorsolhatunk, stb. ❗
Ezzel kapcsolatban elérhetőség : Mátrai-Kovács Diána, 20/2280973

Az első 200 nevező és célba érkező egyedi befutó érmet kap, a Viessmann Kft. jóvoltából🏅
A 200 feletti nevezők szintén kapnak érmet, csak más jellegűt.
Hogy mikor érjük el a 200 főt, (és remélem, elérjük), arról időben tájékoztatást adunk az eseménynél elsősorban. Ezért kérem, mindig figyeljétek a kiírásokat.

Nem győzöm hangsúlyozni, kiemelni ,hogy az esemény NEM verseny. Nagyra értékeljük mindenkiben a verseny szellemet,mi magunk is számtalan ilyen rendezvényen veszünk részt minden évben, és tudjuk, hogy ezek azok, ahol megmérettethetjük magunkat.
De szeretnénk, ha ez valóban egy családias hangulatú futó esemény lenne, éppen ezért nem is díjazunk, és ezért nem állítottunk fel kategóriákat. Persze ettől meg lehet mutatni, ki milyen gyors, nem kell visszafognotok magatokat :)
Különdíjaink lesznek, a legfiatalabb és legidősebb, érvényes nevezéssel rendelkező futóknak vagy gyaloglóknak mindenképp.
Nem titkolt célunk az, hogy amellett, hogy nagyon kedves futótársunknak, barátunknak és családjának segíthetünk, mindenki jól érezze magát, akár kezdő, akár haladó futó, hisz nincs különbség. Minden haladó volt kezdő, és minden kezdő lesz haladó....vagy profi :)
Szeretnénk még több gyerekkel megismertetni a futás szépségeit, és bevonni kicsit és nagyot is abba, hogy ha eközben még segíthet is, vagyis adhat, és közben ő is kap, az egy nagyszerű dolog.

Az eseményen mindenki saját felelősségre indul! A nevezéssel az induló - gyermek esetén a szülő - beleegyezik abba és felelősséget vállal azért,hogy saját és mások testi épségére vigyáz, a pályán és a rendezvény teljes ideje alatt a megfelelő módon,sportszerűen viselkedik, szabályosan jár el mindenben.
Az induló betegen,lázasan a helyszínen nem jelenik meg. Mindenkinek saját egészsége az első, ezt mindig tartsátok szem előtt. Erre vonatkozó nyilatkozat kitöltésére a helyszínen kerül sor.
A nevezéssel a résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy róla kép és /vagy videó felvétel készüljön, ezeket esetlegesen felhasználhassuk, közzé tehessük.
Érkezzetek időben!
Várunk mindenkit szeretettel!

Információ: futoegerekse@gmail.com vagy Mátrai-Kovács Diána, +36-20/228-0973

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük