Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 20. (vas)4 / 6kmSzigetmonostorTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Gyere el 2020. szeptember 20-án vasárnap délelőtt a Szigetmonostor-Horány Alsógödi rév megállóhoz, fuss velünk kutyáddal együtt, vagy szólóban, beszélgessünk a futásról a Maratonman Depo Futóbolt és Frissítőpont támogatásával, és gyűjtsünk Miminek,egy jó cél érdekében!
(Mimiről bővebben itt olvashatsz: https://tegyjot.hu/gyujtes/mimi-segitseget-ker/)
Program:
9:00 Gyülekező, regisztráció - cipő választási-, futási-, lábállás diagnosztikai, frissítési tanácsadás, kérdezz-felelek program a Maratonman Depo profi tanácsadói támogatásával.
10:00 Kutyás futás - 4 km (Irány Surány: 2 km oda és 2 km vissza) - tervezett tempó, hogy (reményeink szerint) mindenki örömét lelje benne: 7 min/km, és mindenkit bevárunk, bármilyen tempóval fusson is.
10:30 Légy vendégünk egy iso-ra futás után a BioTechUSA és a Maratonman Versenysorozat támogatásával
11:00 Közösségi futás - 6 km (Irány Surány: 3 km oda és 3 km vissza) - tervezett tempó, hogy ebben is mindenki örömét lelhesse: 6:30 min/km, és természetesen mindenkit bevárunk, de futhatsz gyorsabban is, ha úgy esik jól!
11:45 Légy vendégünk egy iso-ra futás után
Együtt futunk, és amikor éppen nem futunk, folyamatosan lehetőség van cipő választással, futással, lábállás diagnosztikával, frissítéssel kapcsolatos kérdéseidet is feltenni!
Tervezett útvonal: Szigetmonostor-Horány és Surány közti töltés.
A fordítókat kijelöljük, így lehet futni a csapattal, vagy éppen belehúzni egyet, és reméljük akadnak sétálók is, akik velünk tartanak.
INFORMÁCIÓK a GYŰJTÉSRŐL:
Nyitáskor kihelyezünk egy lezárt urnát, amibe elhelyezheted azt az összeget, amit Miminek szánsz. Mimi is velünk lesz édesanyjával, így a végén közvetlenül meg is kapják az összegyűlt összeget. Amennyiben adományod 1.500 Ft, vagy még bőkezűbb, a Maratonman Versenysorozat korábbi versenyeinek technikai pólói közül választhatsz egyet magadnak, vagy vihetsz egyet ajándékba másnak, emlékül a közös napról.
INFORMÁCIÓK a közös FUTÁSRÓL:
Ez egy közösségi futás, nincs célidő, nincs korlátozás. Olyan tempóban futunk, hogy bárkinek kényelmes lehessen, viszont a pálya nem biztosított, mindenki kizárólag saját felelősségre vehet részt az eseményen!
Kérjük, hogy csak akkor jelöld be, hogy "ott leszel", ha tényleg eljössz, mert úgy készülünk a frissítéssel, pólókkal, hogy mindenkinek jusson!
A helyszín megközelítése Budapest felől:
Autóval:
• 11-es úton Szentendre-Leányfalu határában a Határcsárdánál autós komppal közvetlenül Szigetmonostorra, vagy Tahitótfalunál a Tildy Zoltán hídon át a Szentendrei-szigetre és onnan vissza Pócsmegyer irányába Szigetmonostorra
• 2-es úton Dunakeszi felé, ahol a Rév utca végén a Dunán át lehet kelni komppal Horányba, majd végig a töltésen
Tömegközlekedve:
• Szentendre felé Hévvel, a Hév végállomástól irány a Duna-korzó, onnan a Pásztor révvel át lehet kelni a szigetre (vigyázz, innen még úgy 4 km a helyszín, viszont kerékpár szállítható a hajón)
• Szentendre-Leányfalu határáig busszal (880, 882, 884, 889, 890, 893 : Szentendre, Szigetmonostori rév megálló), a Határcsárdánál komppal a szigetre (innen a helyszín kb. 2 km, a kompon autók is közlekednek, kerékpárral, motorkerékpárral is fel tudsz szállni rá)
• Alsógöd felől révvel Horányba (éppen a helyszín mellett köt ki a hajó, kerékpár szállítható rajta)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük