Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 20. (vas)4 / 6kmSzigetmonostorTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Gyere el 2020. szeptember 20-án vasárnap délelőtt a Szigetmonostor-Horány Alsógödi rév megállóhoz, fuss velünk kutyáddal együtt, vagy szólóban, beszélgessünk a futásról a Maratonman Depo Futóbolt és Frissítőpont támogatásával, és gyűjtsünk Miminek,egy jó cél érdekében!
(Mimiről bővebben itt olvashatsz: https://tegyjot.hu/gyujtes/mimi-segitseget-ker/)
Program:
9:00 Gyülekező, regisztráció - cipő választási-, futási-, lábállás diagnosztikai, frissítési tanácsadás, kérdezz-felelek program a Maratonman Depo profi tanácsadói támogatásával.
10:00 Kutyás futás - 4 km (Irány Surány: 2 km oda és 2 km vissza) - tervezett tempó, hogy (reményeink szerint) mindenki örömét lelje benne: 7 min/km, és mindenkit bevárunk, bármilyen tempóval fusson is.
10:30 Légy vendégünk egy iso-ra futás után a BioTechUSA és a Maratonman Versenysorozat támogatásával
11:00 Közösségi futás - 6 km (Irány Surány: 3 km oda és 3 km vissza) - tervezett tempó, hogy ebben is mindenki örömét lelhesse: 6:30 min/km, és természetesen mindenkit bevárunk, de futhatsz gyorsabban is, ha úgy esik jól!
11:45 Légy vendégünk egy iso-ra futás után
Együtt futunk, és amikor éppen nem futunk, folyamatosan lehetőség van cipő választással, futással, lábállás diagnosztikával, frissítéssel kapcsolatos kérdéseidet is feltenni!
Tervezett útvonal: Szigetmonostor-Horány és Surány közti töltés.
A fordítókat kijelöljük, így lehet futni a csapattal, vagy éppen belehúzni egyet, és reméljük akadnak sétálók is, akik velünk tartanak.
INFORMÁCIÓK a GYŰJTÉSRŐL:
Nyitáskor kihelyezünk egy lezárt urnát, amibe elhelyezheted azt az összeget, amit Miminek szánsz. Mimi is velünk lesz édesanyjával, így a végén közvetlenül meg is kapják az összegyűlt összeget. Amennyiben adományod 1.500 Ft, vagy még bőkezűbb, a Maratonman Versenysorozat korábbi versenyeinek technikai pólói közül választhatsz egyet magadnak, vagy vihetsz egyet ajándékba másnak, emlékül a közös napról.
INFORMÁCIÓK a közös FUTÁSRÓL:
Ez egy közösségi futás, nincs célidő, nincs korlátozás. Olyan tempóban futunk, hogy bárkinek kényelmes lehessen, viszont a pálya nem biztosított, mindenki kizárólag saját felelősségre vehet részt az eseményen!
Kérjük, hogy csak akkor jelöld be, hogy "ott leszel", ha tényleg eljössz, mert úgy készülünk a frissítéssel, pólókkal, hogy mindenkinek jusson!
A helyszín megközelítése Budapest felől:
Autóval:
• 11-es úton Szentendre-Leányfalu határában a Határcsárdánál autós komppal közvetlenül Szigetmonostorra, vagy Tahitótfalunál a Tildy Zoltán hídon át a Szentendrei-szigetre és onnan vissza Pócsmegyer irányába Szigetmonostorra
• 2-es úton Dunakeszi felé, ahol a Rév utca végén a Dunán át lehet kelni komppal Horányba, majd végig a töltésen
Tömegközlekedve:
• Szentendre felé Hévvel, a Hév végállomástól irány a Duna-korzó, onnan a Pásztor révvel át lehet kelni a szigetre (vigyázz, innen még úgy 4 km a helyszín, viszont kerékpár szállítható a hajón)
• Szentendre-Leányfalu határáig busszal (880, 882, 884, 889, 890, 893 : Szentendre, Szigetmonostori rév megálló), a Határcsárdánál komppal a szigetre (innen a helyszín kb. 2 km, a kompon autók is közlekednek, kerékpárral, motorkerékpárral is fel tudsz szállni rá)
• Alsógöd felől révvel Horányba (éppen a helyszín mellett köt ki a hajó, kerékpár szállítható rajta)

Megosztás