Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 5. (ked), 19:00min. 1kmDombóvárTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

4. alkalommal is megrendezzük, megszervezzük Jótékonysági Mikulás Futásunkat.
Öltözet, mert így buli: piros vagy fehér felső, Mikulás sapka :)
Évente legalább egyszer közös összefogásra bíztatunk mindenkit! Akár futsz, akár nem, ezúttal semmi mást nem kérünk Tőled, mint, hogy hozz magaddal egy Mikulás csomagot és 1 marék szaloncukrot, vagy valamilyem módon juttasd el nekünk azt a lent említett időpontig. A csomag ha lehet, ne tartalmazzon gyümölcsöt, csak pár csokit, esetleg apró játékot, könyvet amit esetleg már nélkülözni tudsz, vagy Te is szívesen kapnál!
Ha valakinek van otthon nem használt játéka, és szívesen elajándékozná, azt tegye egy külön dobozba, és ígérjük, jó helyre jutattjuk. December 5-én, este 19 órakor találkozzunk Dombóváron a San Vito Kávézónál (Dombóvár, DM mellett :) ), és a csomagok összegyűjtése után teszünk egy kis kört együtt. Merészebbek futhatnak többet is, a kezdők és gyerekek pedig mindössze 1 km-t.
Ezután Mikulásunk kíséretében el is visszük és át is adjuk a csomagokat, játékokat a gyerekeknek, akik reméljük, már várni fogják :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük