Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 7. (szo)nincs adatSopronTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Kedves futók, kedves kerékpározók, kedves soproniak!

Városunkban több éves hagyománya van a futó és bringás közösségek decemberi mocorgásának, aminek hol Szent Miklós napján, hol kicsit később, de mondjuk adománygyűjtős szándékkal volt látható az eredménye.

A Paddy Sportegyesület és a Bringázz Sopron Egyesület most úgy döntött, hogy a rendkívül sikeres egykori jótékonysági Lővér körútas futás-bringázást összekötik a méltán híres Mikulás napi beöltözős megmozdulással, hogy egy nagyon-nagy eseményben mozgassák meg Sopron városát, miközben adományokat gyűjtenek!

Találkozzunk december 7-én a Soproni Advent karácsonyi vásárán és tartsatok velünk Ti is, miközben rászorulók Karácsonyát tesszük szebbé!
A két egyesület segítői 15.30-tól a színpad szélénél fogják majd várni az érkezőket és a felajánlott adományokat! Mint minden évben, most is az Age of Hope gyermekvédelmi alapítványnak szeretnénk felajánlani a rendezvényre érkezett összes adományt. Hosszú évek óta tartó áldozatos munkájuknak hála, az ország legszegényebb régióiban tudják visszaadni a reményt a legelesettebbeknek és a legkiszolgáltatottabbaknak. Egész évben az ország leghátrányosabb gyerkőcinek próbálnak minél több élményt és szeretetet adni.
Most a két egyesület azt kéri a szimpatizánsaitól, hogy vegyük ki idén is együtt a részünket az alapítvány karácsonyi gyűjtéséből és küldjünk minél több szép és hasznos ajándékot azoknak, akiknek csak így kerül élelmiszer az asztalra, vagy ajándék a fa alá.
Mit gyűjtünk? Első sorban szépen becsomagolt cipősdobozokat, amit Ti állítotok össze 1-1 gyermeknek. Arra kérünk Titeket, hogy a dobozra mindenképp írjátok rá, hogy kisfiúnak vagy kislánynak szánjátok, illetve hogy nagyjából hány évesnek való a benne való tartalom! Ezek a dobozok garantáltan eljutnak még Szentestéig a gyerekekhez!

Amit külön gyűjtünk és szintén eljuttatunk az alapítványnak: Játékok, Tartós élelmiszer, Babaápolási kellékek, Vitaminok, Láz - Fájdalomcsillapítók , Édesség, Tisztálkodó és Tisztító szerek , Iskolai felszerelések, Cipősdobozba csomagolt ajándékok.

Ha esetleg nem tudsz eljönni a rendezvényre, de rajtunk keresztül szívesen segítenél, akkor kérjük írj itt az esemény falára és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Ha pedig megvolt majd a gyűjtés a karácsonyi vásáron, előkapjuk a Mikulás szakállakkal turbózott ruhákat és bizony közösen 16.30-tól körbe futjuk és körbe bringázzuk a Várkerületet! Közben integetünk, énekelünk és szaloncukrot osztunk! :) A kör után pedig közösen iszunk egy forró italt!

Tartsatok velünk december 7-én Ti is, mozogjunk együtt egy kicsit Mikulásnak öltözve, miközben szebbé tesszük mások Karácsonyát!

Szeretettel várunk Titeket!
Paddy Sportegyesület
Bringázz Sopron Egyesület

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük