Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. december 7. (szo)nincs adatSopronTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Kedves futók, kedves kerékpározók, kedves soproniak!

Városunkban több éves hagyománya van a futó és bringás közösségek decemberi mocorgásának, aminek hol Szent Miklós napján, hol kicsit később, de mondjuk adománygyűjtős szándékkal volt látható az eredménye.

A Paddy Sportegyesület és a Bringázz Sopron Egyesület most úgy döntött, hogy a rendkívül sikeres egykori jótékonysági Lővér körútas futás-bringázást összekötik a méltán híres Mikulás napi beöltözős megmozdulással, hogy egy nagyon-nagy eseményben mozgassák meg Sopron városát, miközben adományokat gyűjtenek!

Találkozzunk december 7-én a Soproni Advent karácsonyi vásárán és tartsatok velünk Ti is, miközben rászorulók Karácsonyát tesszük szebbé!
A két egyesület segítői 15.30-tól a színpad szélénél fogják majd várni az érkezőket és a felajánlott adományokat! Mint minden évben, most is az Age of Hope gyermekvédelmi alapítványnak szeretnénk felajánlani a rendezvényre érkezett összes adományt. Hosszú évek óta tartó áldozatos munkájuknak hála, az ország legszegényebb régióiban tudják visszaadni a reményt a legelesettebbeknek és a legkiszolgáltatottabbaknak. Egész évben az ország leghátrányosabb gyerkőcinek próbálnak minél több élményt és szeretetet adni.
Most a két egyesület azt kéri a szimpatizánsaitól, hogy vegyük ki idén is együtt a részünket az alapítvány karácsonyi gyűjtéséből és küldjünk minél több szép és hasznos ajándékot azoknak, akiknek csak így kerül élelmiszer az asztalra, vagy ajándék a fa alá.
Mit gyűjtünk? Első sorban szépen becsomagolt cipősdobozokat, amit Ti állítotok össze 1-1 gyermeknek. Arra kérünk Titeket, hogy a dobozra mindenképp írjátok rá, hogy kisfiúnak vagy kislánynak szánjátok, illetve hogy nagyjából hány évesnek való a benne való tartalom! Ezek a dobozok garantáltan eljutnak még Szentestéig a gyerekekhez!

Amit külön gyűjtünk és szintén eljuttatunk az alapítványnak: Játékok, Tartós élelmiszer, Babaápolási kellékek, Vitaminok, Láz - Fájdalomcsillapítók , Édesség, Tisztálkodó és Tisztító szerek , Iskolai felszerelések, Cipősdobozba csomagolt ajándékok.

Ha esetleg nem tudsz eljönni a rendezvényre, de rajtunk keresztül szívesen segítenél, akkor kérjük írj itt az esemény falára és felvesszük Veled a kapcsolatot!

Ha pedig megvolt majd a gyűjtés a karácsonyi vásáron, előkapjuk a Mikulás szakállakkal turbózott ruhákat és bizony közösen 16.30-tól körbe futjuk és körbe bringázzuk a Várkerületet! Közben integetünk, énekelünk és szaloncukrot osztunk! :) A kör után pedig közösen iszunk egy forró italt!

Tartsatok velünk december 7-én Ti is, mozogjunk együtt egy kicsit Mikulásnak öltözve, miközben szebbé tesszük mások Karácsonyát!

Szeretettel várunk Titeket!
Paddy Sportegyesület
Bringázz Sopron Egyesület

Megosztás