Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. december 2. (pén)0.3kmDombóvárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Idén 9. alkalommal is szeretnénk megrendezni Mikulás futásunkat, a szokásos jótékonysági formában.
Készülünk nektek idén is érmekkel, de ezúttal 3 különböző érem közül választhattok majd egyet.
"Cserébe" csak egy Mikulás csomagot VAGY egy doboz teát VAGY egy csomag kávét VAGY egy csomag kekszet VAGY szaloncukrot kérünk (tekinthetjük ezt nevezési díjnak is). Előbbivel a rászoruló, szegényebb körökben élő gyerekeket szeretnénk meglepni, utóbbiakkal az idősebb korosztálynak és az őket ápolóknak szeretnénk kedveskedni. Sokan jeleztétek, hogy idén is csatlakoznátok eseményünkhöz, aminek nagyon nagyon örülünk.
Arra kérünk Benneteket, hogy december 2-án, pénteken 16.30 és 18.00 között hozzatok egy csomagot vagy doboz teát vagy kávét a Művelődési Ház elé (Dombóvár). Ott leszünk, ott gyűjtjük ezeket.
17.00 óra magasságában a Mikulás is tiszteletét teszi nálunk, talán mosolyt csalva ezzel a gyerekek arcára is 🙂
Amikor oda érkeztek, és leadtátok amit szántok - csomagot/teát/kávét/kekszet - utána megtehettek egy kört futva vagy gyalog teljesítve a Művelődési Ház előtti téren (kb 300 m). Azért csak ennyi a táv, hogy bárki teljesíthesse. Kicsik, nagyok, idősek, babakocsival érkezők, stb. 🙂
Ha ezt megtettétek, megkapjátok az érmet a teljesítésért.
Nem kell regisztrálnotok, de csak 100 db érmet tudunk kiosztani a megjelentek és a teljesítők között. Ha van olyan felnőtt, aki több gyermekkel érkezik, és a saját érméről lemond más gyermek javára, azt megköszönjük, de nem elvárás.
Az összegyűjtött csomagokat, kávét, teát, édességet december 4-én és 5-én Mikulásunk és segítői juttatják el személyesen a helyszínekre, családokhoz.
Évről évre egyre több helyre vihettünk, amit Nektek köszönhetünk, és amiért nagyon-nagyon hálásak vagyunk, hisz láthattuk azt a rengeteg mosolyt, örömöt. Köszönjük nektek! Ezzel együtt köszönjük bizalmatokat!
Aki ebben az időpontban nem tudja eljuttatni az általa szánt csomagot/teát/kávét, Ő keressen személyesen, legyen szíves.
Mátrai-Kovács Diána, 20/2280973.
Mikulás sapitok ha van, ne hagyjátok otthon, húzzátok fel!

Megosztás