Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. december 6. (vas)nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

🥰😁 Szeretnénk megajándékozni több Óvodát, Idősek Otthonát az ország több pontján egy-egy feldíszített 🎄🎄🎄🎄🎄karácsonyfával. Ezért ajánljuk a 2020-as érmeinket, ereklyéinket azoknak, akik részt szeretnének venni e nemes kezdeményezésben. Mivel ez az év "kuka" versenyeztetés szempontjából, ne menjen kárba a sok-szép csilli-villi érem, menjen nemes célra, így döntöttünk..Az érmek mind a legszebb, egyedi tervezésű valós köreink teljesítésért járnak, nem ajándékba, hanem minimum 5 km teljesítése esetén. A teljesítés lehet: futás, kerékpározás, túrázás, rollerezés vagy görizés. A lényeg, hogy ezzel hozzájárul minden nevező, hogy örömet szerezzünk sok kis ovisnak és szeretnénk Idősek Otthonának is szebbé tenni a karácsonyt. Az érmeket ajánlottan postázzuk, a díj befizetését követő napokban. Addig megy a nevezés amíg van mit adnunk és, ha több pénz gyűlik össze, akkor több ovinak és Idős otthonnak is tudunk adományozni karácsonyfát. Az érem rendelés menete: bármit választhatsz, mellette van a díj. Póló: ha van a méretedben, akkor küldjük, ha nincs a díjbekérőben, elfogyott a méreted. A postázással kapcsolatban: minden nevezésnél számolunk + 600,- Ft postázási költséget, ha belefér a kis postai ajánlottba, ha ennél nagyobb a cucc, akkor + 900,- Ft a postai díj ajánlottan... ezt hozzáadjuk a díjadhoz.
Ha valami nem egyértelmű, hívj! +36 30 390 5067 . Köszönjük, hogy segítetek. Várjuk a javaslatokat, aki tud olyan Óvodáról, Idősek Otthonáról, ahol nem telik önerőből karácsonyfára, kérjük jelezzétek!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük