Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. február 10. (szo), 09:00nincs adatPolgárdiTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Kedves Érdeklődők!

December 28-án a vihar következtében a polgárdi tornacsarnok teteje súlyosan megrongálódott, az épület teljesen beázott, illetve a szomszédos iskolaépület tetőszerkezete is komolyan megsérült.
A megrongálódott iskolaépületből öt alsós osztály és három foglalkoztató terem elhelyezését kell megoldania az iskola vezetésének. Várhatóan ők kerülnek az intézmény másik két épületébe, az ott tanuló felsőbb osztályosok pedig a katolikus és a református egyház által felajánlott közösségi termekbe költöznek. Az iskolának heti 90 testnevelés órát kell megoldania.

A február 10-én megrendezésre kerülő sportnap keretein belül a befolyt összeget a Polgárdi Széchenyi István Általános Iskolának adjuk a felmerülő költségek fedezésére és a megrongálódott sporteszközök megvásárlására! Minden segítséget és felajánlást köszönünk, aki teheti és szeretne segíteni a kihelyezett és lezárt dobozban adakozhat, illetve a Polgárdi Iskoláért Alapítvány számlaszámára is szívesen fogadjuk a támogatásokat.

Hamarosan a részletes programokat is közzétesszük.

Az iskola felmerülő költségeire és a sporteszközök megvásárlására a pénzbeli hozzájárulásukat a következő számlaszámon tehetik meg:

Polgárdi Iskoláért Alapítvány
Bankszámlaszám: 10402654-50526774-49841011
Közlemény: Iskolai sporttámogatás

Polgárdi Város Önkormányzata ugyancsak február 10-én tartja 2018. évi bálját, amelynek részletes programját az önkormányzat teszi közzé. Az esemény kapcsán pártolójegyek vásárolhatók, amellyel a viharkárok helyreállítását támogathatják. A rendezvénnyel kapcsolatosan Polgárdi Város Önkormányzata nyújt további információt!

Tisztelettel:

Varga Barbara és Lengyelné Varga Szilvia
szervezők

Megosztás