Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)11. MérőMaraton (2023-03-25)

Futás info

futónaptár
vége2023. március 11. (szo)0.6 / 1.2 / 1.8 / 2.4 / 3.6kmDombóvárTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Futó eseményre invitálunk Benneteket, ahol babakocsis futók és gyaloglók is indulhatnak, egy nagyon jó ügy érdekében.
Az esemény helye: Dombóvár, Szigeterdő (Békepark)
Az esemény ideje: 2023.03.11. 9:00
Az esemény célja: segíteni a helyi ugróköteles csapatnak (Jumpers DKSE), támogatást nyújtani a Világbajnokságra kijutott tagok költségeinek fedezésében.
Mit is jelent ez? Csak, hogy több infótok legyen:
"A Jumpers Dombóvári Kötélugró Sportegyesület 2019ben alakult egyesületté, de már nagyon régóta ugrálnak Dombóváron. Számos országos bajnoki címmel rendelkeznek, és a tavalyi Európa Bajnokságról is kiemelkedő eredményekkel tértek haza. Az idei versenyévben (tanév) nyújtott teljesítményük alapján viszont 7 Dombóvári versenyző is jogot szerzett az Amerikában, Colorado Springben megrendezésre kerülő Világbajnokságra. Ez egy olyan lehetőség a junior korcsoportosoknak, valamint 3 felnőtt korcsoportosnak, ami még nem volt az Egyesület életében. Azonban a támogatásokból, és fellépésekből befolyt összegből az Egyesület az éves versenyeztetési költségek mellett nem tudja finanszírozni a fejenként közel 1 millió forintos költségeket. Most arra gyűjt egyesületünk, hogy legalább 3 versenyzőjének a VB költségeit finanszírozhassa.
Úgy gondoltuk, hogy amellett, hogy futhatunk egy jót, segíthetünk is a csajoknak.
Ezúttal azonban nem a versenyen van a hangsúly, hanem a közös mozgáson, és próbáltunk mindenki számára kedvezni a távok megválasztásánál. Ebben és a szervezésben, rendezésben segítséget nyújtottak a Dombóvári Futóegerek is!😘
Nevezés:
https://docs.google.com/forms/d/1rrncVcyqjmUFS_QMgouZuduNtHpZ-8_qnqiHQHRwLiU/viewform

A nevezés csak az átutalással lesz végleges!
Nevezési díj: 2000,-Ft/fő. Ez a minimum nevezési díj fejenként, de természetesen van lehetőség többet is utalni, ekkor figyeljetek a közleménybe írandóra!
Helyszíni nevezés lehetséges, de ott már nem tudunk egyedi érmet biztosítani, a helyszínen a nevezési díj 2500 Ft/fő.
Az első 250 nevezőnek egyedi érmet biztosítani.
250 fő felett is van mód támogatni a lányokat/Egyesületet, és futni is, de egyedi érmet nem tudunk biztosítani.
Lehetőség van több távon nevezni és indulni, de egy induló csak 1 érmet kaphat. Lehetőség van nagyobb összeggel is támogatni, vagy csak támogatni az eseményt, ebben az esetben is nagyon hálásak vagyunk. Ennek módjáról lejjebb olvashattok.
Távok és rajtok: a parkban 1 nagy kör kb 600 m hosszú.
🐌Csiga futam: 1 kör, Rajt. 10:15 nevezési díj: min 2000,-Ft/fő
Ide várjuk azokat, akik 1 kört szeretnének futni vagy gyalogolni,
0-99 éves korig.
Elsősorban a 0-6 éves korosztályra gondoltunk, és azokra a felnőttekre, akik nem szeretnének többet futni vagy gyalogolni, de szívesen részt vennének eseményünkön. 🐌
🐢Teknős futam: 2 kör, Rajt: 10:00 nevezési díj: min 2000,-Ft/fő
Ide várjuk azokat, akik 1200 métert szeretnének futni vagy gyalogolni, 0-99 éves korig. Egy teljesíthető táv mindenki számára akár sétálva, babakocsival, futva is.
🐢
🐿️Mókus futam: 3 kör, Rajt: 9:45, nevezési díj: min 2000,-Ft/fő
Ide várjuk azokat, akik 1800 m-t szeretnének futni vagy gyalogolni. Itt még az ujjaidon tudod számolni a köröket, akkor is ha a gondolataid elvarázsolódnak a szép helyen.
0-99 éves korig.
🐿️
🐇Nyuszi futam: 4 kör, Rajt: 9:15, nevezési díj: min 2000,-Ft/fő
Ide várjuk azokat, akik kb 2400 m-t szeretnének futni. 0-99 éves korig.
🐰
🐁Futóegér futam: 6 kör, Rajt: 9:00 nevezési díj: min. 2000,-Ft/fő
Ide várjuk azokat, akik nem szédülnek el a körözéstől és szeretnének 3600 métert futni. Még ennél a távnál is elegendő a 10 ujjad, hogy tudd számolni a köröket. 0-99 éves korig. Ha többet szeretnél futni, azt is megteheted, nyugodtan körözhetsz tovább, de a 6. kör után vedd fel az érmedet, és a tombola sorsolára figyelj, ne maradj le róla.🐭
Természetesen bárki bármelyik távra nevezhet, nincs megkötés. 😊
❗Szeretnénk, ha a versenyzők az első versenyszám előtt legkésőbb fél órával (reggel 8:30-ig)❗ megérkeznének, hogy kicsiknek, nagyoknak együtt szurkolhassanak, és a rajtszámokat átvehessétek.
Ugyanígy szeretnénk, ha az utolsó versenyszám futóit is mindannyian megvárnánk. A végén tombolát sorsolunk, a rajtszám tombolaként is funkcionál.
A helyszínen mosdó lesz.
A park nagyon szép, árnyékos helyen fekszik, akár piknikezésre is alkalmas füves területekkel (ha az idő engedi), játszótérrel. Szeretnénk ezt az egész délelőttöt együtt tölteni.
Befizetés, utalás módja: átutalás
Számlaszám tulajdonosa: Jumpers DKSE
Számlaszám: 11600006-00000000-83813854, Erste Bank
Közlemény: Név + adomány szerepeljen,pl Minta Mókus, adomány.
Ha több nevezési díj kerül utalásra egyszerre, és a közleménybe nem fér oda minden név rövidítve sem, akkor mellékelten e-mailben erre a címre kérem elküldeni őket: tarsoly.timi@gmail.com.
Ha valaki nagyobb összeggel támogatná az eseményt, ő a közleménybe a következőt írja: Név + kiemelt adomány
Ha valaki támogatná az Egyesületet, de nem tud részt venni az eseményen,ő ebben az esetben ne nevezzen, és a közleménybe ezt írja: Név+ csak támogatás.
❗Egyéb támogatásokat szívesen fogadunk, amik nem anyagi felajánlások.
Pl. csokik, müzli szeletek, bármi, amiket akár rajtcsomagban kioszthatunk, tombola tárgyak, amiket a rendezvény végén kisorsolhatunk, stb. ❗
Ezzel kapcsolatban elérhetőség : Bessenyei Tímea, 30/9716160
Nem győzöm hangsúlyozni, kiemelni ,hogy az esemény NEM verseny. Nagyra értékeljük mindenkiben a verseny szellemet,mi magunk is számtalan ilyen rendezvényen veszünk részt minden évben, és tudjuk, hogy ezek azok, ahol megmérettethetjük magunkat.
De szeretnénk, ha ez valóban egy családias hangulatú futó esemény lenne, éppen ezért nem is díjazunk, és ezért nem állítottunk fel kategóriákat. Persze ettől meg lehet mutatni, ki milyen gyors, nem kell visszafognotok magatokat 🙂
Nem titkolt célunk az, hogy amellett, hogy az ügyes csajokat segíthetünk, mindenki jól érezze magát, akár kezdő, akár haladó futó, hisz nincs különbség. Minden haladó volt kezdő, és minden kezdő lesz haladó....vagy profi 🙂
Szeretnénk még több gyerekkel megismertetni a futás szépségeit, és bevonni kicsit és nagyot is abba, hogy ha eközben még segíthet is, vagyis adhat, és közben ő is kap, az egy nagyszerű dolog.
Az eseményen mindenki saját felelősségre indul! A nevezéssel az induló - gyermek esetén a szülő - beleegyezik abba és felelősséget vállal azért,hogy saját és mások testi épségére vigyáz, a pályán és a rendezvény teljes ideje alatt a megfelelő módon,sportszerűen viselkedik, szabályosan jár el mindenben.
Az induló betegen,lázasan a helyszínen nem jelenik meg. Mindenkinek saját egészsége az első, ezt mindig tartsátok szem előtt.
A nevezéssel a résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy róla kép és /vagy videó felvétel készüljön, ezeket esetlegesen felhasználhassuk, közzé tehessük.
Érkezzetek időben!
Várunk mindenkit szeretettel!
Információ: tarsoly.timi@gmail.com vagy Bessenyei Tímeánál, +36-30/971-61-60

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük