Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 12. (pén)
2020. jún. 14. (vas)
3 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Vivicittá – éljen a város, szeresd a várost!
1984-ben az olaszok is kigondoltak valamit. A gyönyörű, de zsúfolt és lassan lakhatatlanná váló történelmi városaik lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire.
Két év után nemcsak Budapest, hanem 30 olasz város mellett New York, Barcelona, Brüsszel, Lisszabon is bekapcsolódott a sorozatba.
Volt már Vivicitta : Pécs, Szolnok, Szeged, Kecskemét...
Az idén először maradt el a népszerű futóverseny. Helyette, 06.12-14-én először virtuálisan rendezi meg a BSI a Telekom Vivicitta Virtuális Futónapokat !
Csatlakozz te is az eseményhez ! Fuss, sétálj Kalocsán ! Légy részese az eseménynek !
Bővebb információ : http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-virtualis-futonapok/telekom-vivicitta-virtualis-futonapok-esemenyinformacio
Bármi kérdésed van, szívesen segítek !

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük