Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 26. (ked), 09:0013kmPilisszentlászlóTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

"Karácsony a szeretet ünnepe is és Te szeretsz futni :-). Gyere velem egy kellemes és laza futásra. Útvonal: Kis Rigó vendéglő parkolója (Pilisszentlászló)- P+ - P3 - Prédikálószék, majd vissza. Tempó 6-7 perc/km, táv 13 km. Ja, és szint is van benne de nem sok. Nem rohanunk, mindenkit megvárunk. Többségi döntéssel indulhatunk korábban is.
Frissítés: amit hoztok és bedobtok a közösbe :-)"
Ez volt a tavalyi kiírás, és több mint 40-en jöttetek el. Várlak benneteket idén is, ezúttal lesz egy VIP vendégünk is. Hogy ki lesz, az maradjon meglepetés :-)
Mivel van igény egy későbbi indulásra is, így idén már két kör lesz:
9.00-kor indul az első kör, ez a megszokott P+-P3-Prédikálószék és vissza útvonalon halad. Könnyű terep, 13km és kevés szint, végig jól futható. Kellemesen laza, beszélgetős közösségi futás mint tavaly, átlagos terepfutó számára vállalható tempóval. Aki az első hegyet(Tövises-hegy) szeretné kihagyni, annak lehetősége lesz vezetővel ezt megtenni és utána a nyeregben csatlakozni a többiekhez. Ezt a lehetőséget elsősorban azoknak ajánlom akik lassúak avagy a terepfutással még csak ismerkednek.
13.00-kor indul a délutáni kör, a mai (Dec 23) pályabejáráson tapasztaltak miatt a korábban tervezett Rigó-Sikáros-Szentfa kápolna-Prédi-P3-P+-Rigó köre helyett a délelőttivel azonos útvonalon halad. A Szentfa kápolnától induló P3 több helyen a meredek részeken sáros, felső részein jeges és nagyon csúszós, így biztonsági okokból kihagyjuk ezt az útvonalat.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük