Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. dec. 23. (hét)
2019. dec. 24. (ked)
2 napos0.5 / 5kmnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

???‍♀️?‍♀️?‍♂️?Karácsonyig megszerezheted a hiányzó 2019-es érmeid... becsületkörök odahaza futva, túrázva vagy bringázva.
Sokan vártátok, most indul a hazai becsületkörös év végi dömping!
2019-ben is számos csodás érmünkért szállhattatok versenybe! Akinek ez ilyen-olyan okból nem teljesült, Karácsonyig megszerezheti őket odahaza teljesítve a minimum távjaink. ???‍♀️?‍♀️?‍♂️?Távok: gyermekkör 500m, futás felnőtt: 5 km, kerékpáros és túra: 7 mérföd (11,2 km)

A nevezés menete a következő: válaszd ki az érmeket és küld el az online nevezésed. A rendszer nem biztos, hogy visszajelzi a beérkező űrlapot, mert a Kisherceg és a Ványadt Macsek kör nevezések miatt hatalmas dömping van az oldalunkon. DE: csak egyszer nevezz. A visszaigazoló e-mail a díjbekérő formájában érkezik egy kóddal, melyet majd az utaláskor tüntess fel a neved mellett. Ezt követően, ha elutaltad a díjat, mi postázzuk az érmeid ajánlott küldeményként egy termékminta Starbalm zselé és egy RHR érintős toll kíséretében. Bármennyi érmet kérhetsz, kedvezmény van több rendelése esetén. A csomagod a befizetést követő héten postára kerül a számláddal. Ezután már csak az a dolgod, hogy becsületből tejesítsd a távodat futva, bringázva vagy túrában. Ne feledd, magadnak teljesíted és egy sportoló becsületes! ???‍♀️?‍♀️?‍♂️?Csapatos nevezések esetén van kedvezmény (csapatnak számít 7 főtől a foglalás). Bizonyos érmek elég limitált db-számmal elérhetőek csak, amit nem írunk bele a díjbekérődbe, az elfogyott. Az első érem: 2. 500,- Ft! Aki csak egy érmet kér, + 500,- Ft a posta költség. Aki több Bátor Tábor érmet kérne, ott minden db 2. 500,- Ft! A többi éremnél nem! Két éremtől mi fizetjük a postázást: 5. 000,- Ft;3 érem: 6. 500,- Ft. 4 érem: 8. 000,- Ft, 5 érem: 9. 000,- Ft. 6 érem: 10. 000,- Ft. 7 érem: 11. 000,- Ft. 8 érem: 12. 000,- Ft. Aki kérne Bátor pólót, 4. 000,- Ft / db (csak pár méret van belőle)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük