Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2019. dec. 23. (hét)
2019. dec. 24. (ked)
2 napos0.5 / 5kmnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

🎄🤓🏃‍♀️🚶‍♀️🚴‍♂️🎄Karácsonyig megszerezheted a hiányzó 2019-es érmeid... becsületkörök odahaza futva, túrázva vagy bringázva.
Sokan vártátok, most indul a hazai becsületkörös év végi dömping!
2019-ben is számos csodás érmünkért szállhattatok versenybe! Akinek ez ilyen-olyan okból nem teljesült, Karácsonyig megszerezheti őket odahaza teljesítve a minimum távjaink. 🎄🤓🏃‍♀️🚶‍♀️🚴‍♂️🎄Távok: gyermekkör 500m, futás felnőtt: 5 km, kerékpáros és túra: 7 mérföd (11,2 km)

A nevezés menete a következő: válaszd ki az érmeket és küld el az online nevezésed. A rendszer nem biztos, hogy visszajelzi a beérkező űrlapot, mert a Kisherceg és a Ványadt Macsek kör nevezések miatt hatalmas dömping van az oldalunkon. DE: csak egyszer nevezz. A visszaigazoló e-mail a díjbekérő formájában érkezik egy kóddal, melyet majd az utaláskor tüntess fel a neved mellett. Ezt követően, ha elutaltad a díjat, mi postázzuk az érmeid ajánlott küldeményként egy termékminta Starbalm zselé és egy RHR érintős toll kíséretében. Bármennyi érmet kérhetsz, kedvezmény van több rendelése esetén. A csomagod a befizetést követő héten postára kerül a számláddal. Ezután már csak az a dolgod, hogy becsületből tejesítsd a távodat futva, bringázva vagy túrában. Ne feledd, magadnak teljesíted és egy sportoló becsületes! 🎄🤓🏃‍♀️🚶‍♀️🚴‍♂️🎄Csapatos nevezések esetén van kedvezmény (csapatnak számít 7 főtől a foglalás). Bizonyos érmek elég limitált db-számmal elérhetőek csak, amit nem írunk bele a díjbekérődbe, az elfogyott. Az első érem: 2. 500,- Ft! Aki csak egy érmet kér, + 500,- Ft a posta költség. Aki több Bátor Tábor érmet kérne, ott minden db 2. 500,- Ft! A többi éremnél nem! Két éremtől mi fizetjük a postázást: 5. 000,- Ft;3 érem: 6. 500,- Ft. 4 érem: 8. 000,- Ft, 5 érem: 9. 000,- Ft. 6 érem: 10. 000,- Ft. 7 érem: 11. 000,- Ft. 8 érem: 12. 000,- Ft. Aki kérne Bátor pólót, 4. 000,- Ft / db (csak pár méret van belőle)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük