Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
több, mint 90 nap múlva2020. augusztus 16. (vas)5.2 / 10.4 / 20.8kmFüzérradványTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Versenynaptárakat előkészíteni!, új versenyt beírni! :)
A Laktát Sport Team Sportegyesület szervezésében, a Füzérradványi Károlyi-kastély támogatásával 2020. augusztus 16-án kerül megrendezésre az I. Kastélykör Flow futóverseny.
Az 5,2 km hosszú útvonal a kastélypark több száz éves platánfáival, terebélyes hársfáival, többtörzsű tulipánfáiával és piramistölgyeivel hazánk egyik legkülönlegesebb klímájú és hangulatú, sétautakkal metszett, hatalmas történeti kertjében halad körbe.
Célunk a futás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a tehetségek felkutatása. Szeretnénk megismertetni az ide látógatókkal a Zemplént, ezen belül a Hegyközt és a Károlyi-kastélyt.
A versenyen 5,2 km (1 kör), 10,4 km (2 kör), 20,8 km (4 kör), valamint 4x5,2 km váltó (4 fő, körönként váltással) távokat indítunk, amelyen minden teljesítő egyedi befutóérmet kap.
A rendezvénnyel kapcsolatos részletek hamarosan elérhetőek lesznek a honlapon (www.kastelykorflow.webnode.hu), a Laktát Soprt Team facebook oldalán és az eseménynél.
Mindenkit szeretettel vár a Laktát Sport Team csapata!

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük