Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2022. június 26. (vas)0.5 / 3.5 / 7 / 10.5kmSomogyvárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

I. Kastélypark Trail
Nevezés: https://korido.hu/2021KTrail_reg
Időpont: 2021. június 20. (vasárnap)
Rajt és cél helyszín: Somogyvár (Széchenyi kastély)
Létszámlimit: 300 fő
Rajt: A futóverseny napjának főbb eseményeit a Szervező az alábbi időpontokra hirdeti meg. (Az időpontok pillanatnyilag tájékoztató jellegűek).
08:30 – Versenyiroda nyitás
10:30 – Közös, zenés bemelegítés
11:00 – Rajt
13:00 – Eredményhirdetés
Figyelem, kérjük alaposan elolvasni!
Amennyiben az esemény azeredetileg meghirdetett időpontban brmely oknál fogva nem tartható meg, úgy pótlásra nem kerül sor.
Az időpontok a helyszíni, és időjárásbeli tényezőktől függően változhatnak!
Kérjük a 18 éven aluli nevezőket, hogy az aláírt szülői beleegyező nyilatkozatot feltétlenül hozzák magukkal.
Versenyszabályzat
Jelen versenyszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a 2021. június 20-án megrendezésre kerülő Kastélypark Trailre vonatkozik, melynek főszervezője a Fuss Neki egyesület, továbbiakban: Szervező.
A Szabályzatot a Szervező a verseny zavartalan lebonyolítása, a Versenyzők tájékoztatása és a sportszerű, szabályszerű versenyeztetés megvalósításának érdekében alkotta meg.
A futóversenyt a Szervező 500 m, 3,5 km, 7 km, 10,5 km távokon hirdeti meg az általa kijelölt útvonalakon.
A futóversenyen való részvételnek alsó korhatára nincs, minden 18 év alatti versenyző részvételének feltétele a szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése és a rajtszám átvételekor történő leadása.
Nevezés menete
A Szervező online előnevezést és helyszíni nevezést egyaránt biztosít. Utóbbit a maximális létszám elérése esetén felfüggeszti.
Előnevezésnek minősül a kitöltött nevezési lap benyújtása és a nevezési díj megfizetése. A Szervező előnevezést 2021. április 4-től a férőhelyek beteltéig fogad.
Helyszíni nevezésre a verseny napján, azaz június 20-án 8.30 órától van lehetőség, amennyiben az online nevezés során nem telt be a maximális férőhelyek száma!
Az előnevezést benyújtott Versenyzők és a helyszíni nevezéssel induló Versenyzők egyaránt a verseny napján vehetik át a rajtszámot, a helyszíni nevezésre nyitva álló időkereten belül.
Nevezési lap kitöltése, nevezés benyújtása
A Szervező az előnevezéshez online nevezési lapot biztosít.
Az online nevezéssel a Versenyző nevezését a „Küldés” gombra való kattintással a Szervező automatikusan fogadja, így annak bárminemű egyéb továbbítása nem szükséges.
Online nevezési lap aláírással történő ellátására nincs lehetőség, az aláírás nélkül, a benne található nyilatkozat elfogadásával egyidejűleg érvénybe lép.
A nevezés a nevezési díj bankkártyás, vagy átutalásos megfizetésével válik véglegessé!
A nevezés elküldésével a nevező egyidejűleg elfogadja a versenyszabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót is.
Nevezési díj mértéke és megfizetése
A nevezés nyitásától kezdődően április 30-ig a nevezési díj 3800 Ft / gyermek táv esetén 2000 Ft.
Május 1-től a nevezési díj 4500 Ft / gyermek táv esetén 2000 Ft.
Június 1-től a nevezési díj 5000 Ft / gyermek táv esetén 2000 Ft.
A nevezést 300 fő esetén lezárjuk!
Virtuális teljesítés: 4000 Ft, ami tartalmazza az érmet és a postázási költséget is. A szabadon választott távon június 1-20 között kell teljesíteni, az érmeket 21-én adjuk fel.
A nevezési díjat 2021. április 4-től kezdődően bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással kell teljesíteni. A résztvevő státusza a befizetést követően kerül aktív állapotba. A rajtszámot és a rendezvény pólóját a rendezvény napján, a helyszínen lehet átvenni. A befutóérmet a célba érkezést követően adjuk át.
A nevezési díj tartalmazza
- a futóversenyen történő részvételt
- a futóútvonalak biztosítása (önkéntesek, polgárőrség, rendőrség)
- közös bemelegítés
- rajtszám, chipes időmérés (kivéve gyermek táv), rajtcsomag
- frissítő pontokon víz, szőlőcukor, gyümölcs, célba érkezéskor befutóérem
- öltözési lehetőség
- egészségügyi felügyeletet
- szponzori ajándékok
Eredményhirdetés
Az eredményhirdetésen távonként, nemenként abszolút első három helyet hirdetünk. A rangsorolásban a chipes időméréssel rendelkező résztvevőket tudjuk figyelembe venni.
Nevezés módosítása, lemondása
A nevezés lemondására, a befizetett nevezési díj visszaigénylésére 2021. április 30-ig van lehetőség, a nevezési díj lemondása 2000 Ft adminisztrációs költséggel jár.
Május 1-ét követően csak a távok módosítására, valamint a rajtlehetőség átruházására nyílik lehetőség!
Módosításra június 1-ig van lehetősé, azt követően már csak a rendezvény napján a helyszínen 8.30-10 óra között 1000 forintos áron tudunk nevezést módosítani!
Útvonal
Szervező a 500 m, 3,5 km, 7 km, 10,5 km versenytávokra útvonalat jelöl ki és tesz közzé.
Az útvonalakat a Szervező tájékozódást segítő táblákkal, szalagokkal látja el (irányjelzés, bóják, stb.).
A Szervező frissítőpontokat (2 db) helyez el, ahol a Versenyzőnek lehetősége van frissítőt magához venni.
A Versenyzők útvonalon való végighaladását a Szervező több helyen ellenőrzi.
Frissítőpont:
A két frissítőpont elhelyezéséről a versenyt megelőzően minden résztvevőt emailben értetünk. Egy kör 3,5 km, a táv felénél és a célban várható frissítés.
Szintidő:
Minden távon 2 óra a szintidő.
Póló:
Póló igénylése opcionális, mérettáblázat a nevezéskor a nevezési felületen található. Anyaga: tecnikai. Ára: 3000 Ft / db
Választató méretek: XS, S, M, L, XL, XXL
Póló lemondásáraáprilis 30-ig van lehetőség, méretet változtatni június 1-ig!
Egyéb információk
- Egy nevező egy táv futására jelentkezhet.
- A rajtszámot a póló elejére, jól látható helyen kérjük rögzíteni. A rajtszámot a rögzítéshez szükséges kapcsokkal együtt a nevezők a helyszínen megkapják.
- A Szervező a Versenyzőt a futóversenyből kizárja, ha a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelően tölti ki (pl. születési idő), a rajtszámot összehajtja, letakarja, nem a póló elejére tűzi, futótársával szemben sportszerűtlen magatartást tanúsít (szándékos lökdösés, gáncsolás, stb.).
- A verseny időtartamára (előnevezések megkezdésétől az eredményhirdetésig) jelen Szabályzatot mind a Szervező, mind a Versenyző köteles magára kötelező érvényűnek tekinteni, függetlenül attól, hogy a Versenyző a nevezési lapot saját aláírásával ellátta-e vagy sem (elektronikus nevezési lap és papír alapú nevezési lap esetén egyaránt).
A Szervező fenntartja az útvonal, program, és időpont változtatás jogát!
A Versenyszabályzat célja sportszerű légkört teremteni a versenyen, gondoskodni a versenyzők biztonságáról, védelméről és a verseny színvonalának emeléséről. Hangsúlyt helyezni a versenyzők képességére, teljesítményére a versenyzési szabadságuk túlzott mértékű korlátozása nélkül. Meghatározni a versenyek technikai, valamint személyi feltételeit és érvényesíteni ezeket. Szabályozni a szervezők és versenybírók tevékenységét. Megbüntetni azokat, akik a Versenyszabályzatban foglaltakat megszegik.
Szabályzat, nyilatkozat és egyéb részletek
A Kastélypark Trail indulójaként a szervezők szabályait elfogadom, és betartom.
Kijelentem, hogy a versenyen egészségesen saját felelősségemre indulok, mind fizikálisan, mind mentálisan az általam választott távra felkészültem.
Tudomásul veszem, hogy a versenypályán és a versenyközpontban fotó- és videófelvételeket készíthetnek rólam. A rendezvény ideje alatt rólam készült képek és felvételek későbbi közléséhez hozzájárulok.
Tudomásul veszem, ha a versenyt az időjárás, vagy természeti katasztrófa miatt nem lehet megrendezni. A versenyszervező a program változásának, helyszínének, pályamódosításának jogát fenntartja.
A jelentkezésemkor elküldött adatok a valóságnak megfelelnek és azok tárolásához és a rendezvényen való felhasználásához hozzájárulok.
Az általam megadott címre, telefonszámra a rendezőség küldhet hírlevelet és szöveges üzenetet.
A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
A rendezőség a verseny helyszínén elhelyezett személyes dolgokért, vagyontárgyakért felelősséget nem vállal.
Kijelentem, hogy a szervezők és a rendezvényt biztosító személyzet biztonsági utasításait betartom. Elfogadom, hogy kizárásra kerül, aki rajtszám nélkül versenyez. A pálya elhagyása, rövidítése szintén kizárást von maga után. Kártérítési igénnyel a szervező és a lebonyolítók felé nem élek sérülés esetén.
Tudomásul veszem, hogy a Kastélypark Trail szellemiségének elválaszthatatlan része egymás kölcsönös tisztelete, elfogadása, valamint, hogy a szervezői stáb (forgalomirányítók, önkéntesek, frissítést biztosítók stb) ennek szellemében dolgozik. A személyzettel szembeni tettlegesség, köpködés, trágár beszéd, üzenet, levél azonnali kizárást von maga után.
Versenyeink szellemiségével a sportolás közbeni dohányzás nem összeegyeztethető, ezért a versenytávon és a célterületen a nemdohányzók védelmében szigorúan tilos a dohányzás. Azt a versenyzőt, akit a tiltás ellenére a verseny területén, frissítőponton, váltóponton, vagy rajt- és célterületen a verseny ideje alatt dohányzáson érünk, kizárjuk a versenyből, rajtszámát visszavesszük.
18 éven aluli gyermek kizárólag szűlői beleegyező nyilatkozat kitöltésével vehet részt a rendezvényen. A kitöltött nyilatkozatot a rendezvény napján a helyszínen felállított rajtsátorban, a rajtszám átvétele előtt kell benyújtani.
A nevezésemmel egyidejűleg kijelentem, hogy a rendezvényen saját felelősségemmel veszek részt, egészségügyi állapotom megfelel a futóversenyen való részvételnek, és egyúttal elfogadom, hogy a Szervező a rendezvényen résztvevők egészségkárosodásáért, vagy a rendezvénnyel összefüggésben keletkezett károkért kártérítésre nem kötelezhető.
A nevezésemmel egyidejűleg hozzájárulok, hogy rólam a rendezvényen képmás, azaz fényképfelvétel és/vagy videofelvétel (a továbbiakban: képmás) készülhet, amelyet a Szervező – vagy általa megbízott harmadik személy – jogosult időben, területileg – így különösen plakáton, szóróanyagon, facebook-on, youtube-on, online weboldal bannereken, elektronikus hírlevélben, az esemény galériájában -, felhasználás módja és mértéke tekintetében korlátlanul felhasználni. A felhasználás módja kiterjed különösen, de nem kizárólagosan a képmás átdolgozására, terjesztésére, többszörözésére, nyilvánosság felé történő közvetítésére, adathordozón való rögzítésére és tárolására, továbbá a képmás felhasználásának harmadik személy részére történő átengedésére. A rendezvényen való részvétellel külön nyilatkozat nélkül elismerem, hogy a hozzájárulás az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt természetéből fakadóan vissza nem vonható, annak bárminemű korlátozás csak a tiltó nyilatkozat megtételét követő időszakra köti a jogosult(ak)at, továbbá visszavonhatatlanul kijelentem, hogy a fentiek szerint részletezett felhasználási jogokért, valamint a képmás felhasználásához és nyilvánosságra hozatalához adott hozzájárulásomért díjazásra nem tartok igényt.
A Kutyabarát futamon a gazdi teljes körű felelősséget vállal a kutyáért. Pórázon, minden biztonsági előírást betartva vehet részt a futamon, és a jelentkezéssel vállalja, hogy a kutya minden oltási, és állattartással együtt járó kis könyvvel, oltással rendelkezik.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!
Sok szeretettel és néhány újdonsáal várunk Benneteket!
Somogyvár, 2020. április 3.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.