Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. október 16. (szo)5.5 / 10kmBudapest, Ludovika CampusTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Készülj fel az ősz legújabb versenyére! Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. bemutatja a KEK RUN-t!
Október 14-16. között 12. alkalommal rendezi meg a BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját.
Az összmagyar multisport esemény idén először egészül ki futóversennyel, amelyre október 16-án délelőtt kerül sor a Ludovika Campuson.
A KEK Run versenyszámai azok számára is teljesíthetők, akik még nem állnak készen a hosszabb távokra, de fontos számukra a mozgás öröme:
•5,5 km egyéni
•10 km egyéni
•10 km páros váltó
A kezdő futók mellett a nevezők között több kiváló sportolót is megtalálhattok, a teljesség igénye nélkül például Csere Gáspárt, Kazi Tomit és Siklósi Gergőt is.
Várunk mindenkit szeretettel: kicsiket, nagyokat, baráti társaságokat, családokat, profi- és amatőr sportolókat egyaránt. A verseny indulóit rajtcsomaggal és egyedi éremmel várjuk.
Ha ez nem enne elég indok, hogy benevezz a versenyre, a KEK sporteseményeit minden évben jótékonysági programmal egészítjük ki. Idén a kárpátaljai, Munkácsi 3. számú II. Rákóczi Ferenc Középiskola számára gyűjtünk adományokat.
Részletek és nevezés: https://bit.ly/3yXZ9ED

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük