Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2018. december 29. (szo)8-9kmKékestetőTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Csúcsról a csúcsra

Egy igazi sportos téli kaland sokkal többet ér, mint száz és száz jólétben eltöltött egyforma nap. Egy kaland, ahol megint lehetőség adódik győzelmet aratni a kihívásaink felett. Egy új pecsétet beszerezni életünk könyvébe melynek lenyomata „képesek vagyunk rá”!

Szeretettel várunk minden kalandvágyó futótársunkat, Kékestetőre december 29.-én 11:30 órakor egy csúcs támadó futásra.
Futó útvonalunk: Kékestető-Mátraháza a 24134 sz. útvonalon (kékesre vezető aszfaltos út), Mátraházán egy fordító bolya megkerülésével pedig vissza csúcstámadásos üzemmódban Kékestetőre. A tervezett rajt időpontunk előtt 11:15-órakor vezetett bemelegítést tartunk. Rajt 11:30-kor.

Minden résztvevő a futás végén Kékestetőn egy elismerő oklevélben részesül.

Frissítő pont nem lesz az útvonalon, ezért szükség esetén mindenkinek magának kell gondoskodni a hidratációról.

Egyéb információ:
Kékestetőn lesz lehetőség csomagokat elhelyezni a Dózsa síházban. Ugyanakkor a vissza érkező futók itt meg is tudnak melegedni és száraz ruhába öltözni. A síházban zuhanyzási lehetőség is van (nomád). Az utolsó futótársunk megérkezése után, a sí ház még egy órát fog a rendelkezésre állni. A síházat a csúcskőtől lehet megközelíteni, nagy NORDICA felírat van a ház elején (nem lehet eltéveszteni). Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen az eseményre, hogy igény esetén a csomagját el tudja helyezni a síházban. A rajt a síháztól pár méterre a csúcs kőtől fog indulni, és természetesen a cél vonal visszafelé ugyanezen a ponton lesz. A síház 10:00 órától lesz nyitva. Kékestetőn az autóval érkezőknek lesz lehetősége leparkolni.

Aki a lefutott energiáit szeretné vissza pótolni, azoknak ajánljuk a Kékestetőn üzemelő Tető étterem és a Déli sípályán üzemelő körbár szolgáltatásait, ahol finom ételeket és forró italokat is lehet kapni.

A Kékesre vezető útvonalon, kérjük, hogy mindenki körültekintően közlekedjen futó üzemmódban, az út nem lesz lezárva, így gépjármű forgalom folyamatosan zajlik az úttesten. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint csak egymás utáni pozícióban fusson mindenki az úton.

Természetesen a csúcson egy közös év végi képet is szeretnénk készíteni. A kép címeképpen, húzzuk ki magunkat, mosolyogjunk, hadd törjék csak a fejüket az arra járók, hogy mitől van olyan jó kedvünk.

Végszónak pedig: Soha ne mondj nemet egy kalandos meghívásnak! Soha ne állj ellent egy ismeretlen távnak! És mindig jókor fuss! Csak maradj nyitott és szívd magadba az élményt! És ha fáj, akkor valószínűleg megéri. Ez ELSŐ 3 FIÚ ÉS 3 LÁNY BEFUTÓ MEGLEPIT KAP !!!!

Üdvözlettel:
Medveczki Zoltán
Banka Zsolt

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük